Vegetar viltpizza

1-1 Vegetar viltpizza.jpg

Marthes vegetar viltpizza toppet med tyttebær og fersk timian

Oppskrift:


Pizzabunn:

  • 3 dl lunkent vann
  • 0,5 pk fersk gjær
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 7 dl pizzamel

1. Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt.
2. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.

Topping:

  • kremost
  • Crème fraiche
  • salt og pepper
  • Valgfri sopp i ønsket mengde
  • Ost
  • Tyttebær
  • Fersk timian


3. Rør sammen kremost og crème fraiche, smak til med salt og pepper.
4. Ha sausen og ost på pizzaen før du topper med oppkuttet sopp.
5. Stek i ovnen på 225 grader i ca 10 min.
6. Topp med tyttebær og fersk timian.
7. Nyt!