Superdigg vegetarlasagne

Kajas superdigge vegetarlasagne

Ingredienser (4 porsjoner):

  • 1 løk
  • Ett hvitløksfedd
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 2 gulrøtter
  • 2 bokser hakka tomater
  • 3 ss tomatpuré
  • 1 1/2 dl vann
  • Ønsket mengde med pastaplater
  • Ost til topping
  • Krydder (eksempel oregano, salt og pepper)

Fremgangsmåte:

  1. Fres løk og hvitløk i stekepanne. Fres så de ulike grønnsakene i et par minutter.
  2. Ha alle grønnsakene oppi en kjele - tilsett hakka tomater, tomatpuré og 1 1/2 dl vann.
  3. Rør godt og la det småkoke i ca 1 time.
  4. Smak til med ønsket krydder (og sukker for å balansere smaken)
  5. Legg lagvis grønnsakssaus og pastaplater i en ildfast form. Start og avslutt med grønnsakssausen.
  6. Topp så med revet ost
  7. Stekes midt i ovnen i ca 30 minutter på 200 grader.
  8. Server med hvitløksbrød, rømme og frisk salat!