Superdigg vegetarlasagne
Kajas superdigge vegetarlasagne
Ingredienser (4 porsjoner):
- 1 løk
- Ett hvitløksfedd
- 1 squash
- 1 aubergine
- 2 gulrøtter
- 2 bokser hakka tomater
- 3 ss tomatpuré
- 1 1/2 dl vann
- Ønsket mengde med pastaplater
- Ost til topping
- Krydder (eksempel oregano, salt og pepper)
Fremgangsmåte:
- Fres løk og hvitløk i stekepanne. Fres så de ulike grønnsakene i et par minutter.
- Ha alle grønnsakene oppi en kjele - tilsett hakka tomater, tomatpuré og 1 1/2 dl vann.
- Rør godt og la det småkoke i ca 1 time.
- Smak til med ønsket krydder (og sukker for å balansere smaken)
- Legg lagvis grønnsakssaus og pastaplater i en ildfast form. Start og avslutt med grønnsakssausen.
- Topp så med revet ost
- Stekes midt i ovnen i ca 30 minutter på 200 grader.
- Server med hvitløksbrød, rømme og frisk salat!