Matfilosofi

Vi tilbyr mat og drikke som ser bra ut, smaker godt og gjør godt.

Maten og utsalgstedene våre skal bidra til et hyggelig og sosialt samlingspunkt for våre gjester. Vi skal skape entusiasme og gode matopplevelser.

Vår matfilosofi er at ferske råvarer og nylig tilberedt mat ser best ut og smaker best. Maten skal være laget fra bunnen og basere seg på de beste tilgjengelige råvarer etter sesong. Vi bruker mest mulig kortreist mat ettersom smak og kvalitet er best i råvarens naturlige sesong.

Vi brenner for det vi gjør og søker hele tiden etter nye smaker og serveringstrender. Våre kokker bruker fantasien for å få frem de aller beste smakene.

Miljø og bærekraft er veldig viktig for oss, og vi jobber hver dag for å bli best. I dag er vi en del av Too Good To Go, MatSvinn2020 og sertifisert som Miljøfyrtårn.

Vi strekker oss langt for å tilby mat til alle behov med tanke på allergier, religiøse kosthensyn, dietter og vegetarmat.

I Sammen Mat & Drikke lager vi maten vår med kjærlighet, noe vi ønsker å dele med våre gjester.