BI

Handelshøyskolen BI - campus Bergen

Åpningstider: 08.00 - 17.00 (15.00)

Ukens meny på BI

Mandag

Kyllinglår med smak av salvie og tomat, servert med potetstappe.

DAGENS SUPPE

Tomatsuppe med egg og makaroni.

DAGENS LUNSJ

Hjemmelagde karbonader, falaffel og cous-cous. Kyllinglår med smak av salvie og tomat, servert med potetstappe.

Tirsdag

Kjøttkaker, ertestuing, kokte poteter, tyttebær og brunsaus.

DAGENS SUPPE

Kremet grønnsakssuppe

DAGENS LUNSJ

Pai og omelett, servert med salat og aioli

Onsdag

Ingefær og pepperbakt Laks

DAGENS SUPPE

Ristet sellerisuppe med bacon krutonger

DAGENS LUNSJ

Kremet pasta med kylling

Torsdag

Hjortesteik, høstens grønnsaker og fløtesaus.

DAGENS SUPPE

Gulrot- og ingefærsuppe

DAGENS LUNSJ

Hamburgerfest!

Fredag

Fredags digg!

DAGENS SUPPE

Surprise!

Grøt

Avdelingsleder

Odd Magnus Solbue

Tlf: 55545052