VilVite, Bergen Vitensenter AS

Talentsenter i realfag på VilVite gir et tilbud til elever med stort læringspotensial som trenger en sosial møteplass og faglige utfordringer. Hvis du er glad i faget ditt og synes at formidling er spennende er dette en mulighet til å delta i spesialisert undervisning for en unik elevgruppe.

"Som nyutdannet student er det vanskelig å vite hvilke stillinger en skal søke på. Da jeg selv var nyutdannet visste jeg fortsatt ikke hvilke bransjer jeg kunne søke jobb i, og hva type arbeid jeg ville trives med. Jeg var heldig nok til å jobbe på VilVite under studiene, og ble tilbudt et vikariat som prosjektleder og formidler etter jeg var ferdig med mastergraden. Dette ble etter hvert til en fast stilling. Stillingen ved Talentsenter i realfag ga meg en mulighet til å utvikle meg videre som formidler, og lot meg dykke dypt inn i ulike emner som jeg aldri hadde vært borti før. Stillingen består også av  administrative tjenester, som håndtering av søknadssystem, persondata og kontakt med elever og foresatte. Som studenter vil dere få muligheten til å se hvordan dette fungerer i drift. Studentene vil også kunne se hvordan en liten avdeling jobber i en større bedrift for at vi skal kunne gi et godt, unikt tilbud til elevene i Bergensregionen." Hilsen tidligere Prosjektleder og formidler ved Talentsenter i realfag på VilVite. 

Aktuell fagbakgrunn for Externship hos Talentsenter i realfag på VilVite vil være fysikkstudenter eller lærerstudenter (gjerne med matte/naturfag). ViVite tar imot 3 studenter i Externship. 

Her kan du lese mer om VilVite.