Mannheimer

Hva gjør en rådgiver i et kommunikasjonsbyrå? Nå har du muligheten til å få et innblikk i hvordan strategisk kommunikasjon bidrar til å skape endring, handling og positiv vekst!

Velkommen til et rendyrket kommunikasjonsbyrå, midt på Torgallmenningen! Hos oss får du innblikk i hvordan man jobber med kommunikasjonsjonsrådgivning, innholdsproduksjon, kommunikasjonsstrategi og digitale kanaler, med kunder i kreative bransjer, næringslivet, akademia, vestlandsnæringene og det offentlige.  Vi i Mannheimer hjelper kundene våre i offentlig og private virksomheter å nå fram med budskapet sitt, og med å skape endring. Ingen dag er lik hos oss, og vi kan love deg høyt tempo og godt humør! Metoden vår er basert på research og kvalitativ innsikt, og på kunnskap om kundenes fagfelt, markedet, teknologi, medielandskapet og samfunnet rundt oss. Vi deler kontor og samarbeider med de flinke designerne i Haltenbanken.

Vi ser etter deg med sans for høy fart, som har godt overblikk over samfunnet og engasjement for kommunikasjon, media og/eller sosiale kanaler. Hos oss finner du blant annet samfunnsvitere, medievitere, humanister, journalister og økonomer, og vi tar gjerne imot studenter med både lik og ulik bakgrunn som oss selv.   

Vi kan ta imot to studenter. Her kan du lese mer om oss i Mannheimer. 

Velkommen til å søke!