Elmera Group ASA

Interessert i å gjøre data om til informasjon?

Elmera Group ASA eier blant annet merkevarene Fjordkraft, TrøndelagKraft, Gudbrandsdal Energi og Nordic Green Energy. Sammen leverer vi strøm, mobiltjenester og ulike produkter for lavutslippssamfunnet til kunder i Norge, Sverige og Finland. Hovedkontoret ligger i Bergen.

Elmera Group ASA er notert på Oslo Børs.

Avdeling Data & Analyse i Elmera Group ASA.

Vi er 10 medarbeidere som jobber med å gjøre data om til informasjon for våre brukere i hele konsernet. Dette for å støtte forretningsenhetene til å ta strategiske, taktiske og operasjonelle beslutninger. I tillegg tilrettelegger vi data som vi tilbyr gjennom ulike tjenester til våre kunder. Dette er alt fra rådata (kopi av kildedata) til mer bearbeidede data som benyttes til analyser (skape innsikt) eller utvikle produkter/tjenester, gjerne gjennom maskinlæring om dette kan gi merverdi.

Hvilke utdanningsbakgrunner kan være aktuell for Externship hos oss:  

Det er en stor fordel om studenten er interessert i å skape innsikt av data, mer enn å lage fine applikasjoner, databaser og eller websider. Vi som er her i dag har varierende bakgrunn – alt fra ingeniører til økonomer. Vi jobber i grenseflaten mellom forretning og IT, så du må forstå og kunne kommunisere begges behov samtidig som du evner å utfordre for å skape verdi gjennom vår rolle. Vi jobber med teknologi for å understøtte våre prosesser, så det er anbefalt at du ønsker eller har lyst til å jobbe med verktøy for å skape forretningsverdi.

Vi kan ta imot 1-2 studenter denne våren. Velkommen til oss!