Externship: Virksomheter

Hvor kan du søke? Her har vi listet opp alle virksomhetene du kan søke hos.

SØK EXTERNSHIP NÅ

  • Et kjapt innblikk i en vanlig arbeidsdag i drømmejobben
  • Varighet 2 dager i september/oktober
  • Lavterskel og uforpliktende for begge parter

Søknadsfrist 20.02

FN-sambandet

FN-sambandet- Rådgiver

I FN-sambandet arbeider vi med kommunikasjon og engasjement om FN og bærekraftsmålene. Vi har hele spekteret fra barnehage til universitet og befolkningen generelt som målgruppe. Morsomt nok kan vi ta opp de samme problemstillingene for alle disse målgruppene: - Hvordan skaper vi fred?, - Hvordan kan mennesker leve i harmoni med naturen og alt levende?

Les mer

Norconsult Informasjonssystemer AS

Norconsult -BIM Utvikler/konsulent

I Norconsult Informasjonssystemer jobber avdelingen BIM og Konstruksjon med utvikling av programvare relatert til BIM og konstruksjonsteknikk. Vi jobber også med konsulenttjenester relatert til BIM og konstruksjon. Bærekraft står sentralt i mange av produktene vi utvikler.

Les mer

NRK

NRK - Externship

NRK i Bergen produserer vi innhold til alle NRKs plattformer. Det betyr TV-serier til NRKTV og NRK1, reportasjer og nyhetssaker til NRK.no, radioprogrammer til NRKRadio og vi avdekker kritikkverdige forhold i samfunnet og følger nyhetsbildet her i vest tett. Alle i Norge skal finne innhold de elsker hos oss.

Studenten(e) kan være fra alle studieretninger. De aller fleste som jobber hos oss har en medieutdanning, men det er på ingen måte noe krav! Vi er på jakt etter talenter som har ulik bakgrunn. Det viktigste er at du er nysgjerrig og har lyst til å skape og formidle godt innhold. 

Les mer

itslearning

Itslearning - Produkteierskap og produktforvaltning

Få et unikt innblikk i moderne produktforvaltning

I et externship hos oss vil vi strekke oss etter å la deg få innsyn i, og delta i, så mange av disse aktivitetene det er mulig å presse inn i to dager. Målet er at du skal få et godt overblikk over hvordan hverdagen er for de ulike rollene i teamet vårt.

Shearwater Geoservices

Shearwater - Externship

Shearwater Geoservices er verdens ledende full-service seismikkselskap som leverer høykvalitetsdata fra havbunnen. Vi har kontorer over hele verden, og på hovedkontoret i Bergen sitter tverrfaglige team innen offshore og onshore HR. Vårt fokus er strategisk utvikling og prosessforbedring. Se hvordan vi arbeider og bli kjent med mulighetene!

Les mer

Politiets Fellestjenester | Politiets Fellestjenester (PFT)

Vest Politi - Økonomistudent

Stab for verksemdsstyring er strategisk leiarstøttestab for politimeisteren og hans leiargruppe i Vest politidistrikt. Staben er delt inn i tre seksjonar, Seksjon for strategisk støtte, Seksjon for verksemdsstyring og økonomi, og Seksjon for dokumentforvalting og arkiv. Seksjon for verksemdstyring og økonomi jobbar mellom anna innafor fagfelta strategisk analyse, controlling, budsjettering

Les mer

Bergen kommune, Etaten Samfunnssikkerhetens hus

Bergen Kommune - Delta i arbeidet med fairtrade og etisk handel

Er du opptatt av næringsutvikling, miljø eller menneskerettigheter? Bergen kommune satser sterkt på fairtrade og etisk handel. Hvordan tar kommunen hensyn til omgivelsene i sine forretninger? Hvilket ansvar har næringslivet? Om dette virker interessant, kan du delta i arbeidet vårt.

Les mer

Nordic Innovators AS

Nordic Inovators - Junior Consultant

Writer for technology and innovation projects for diverse Norwegian funding programmes.

Nordic Innovators is one of Europe's leading innovation consultancies within funding of research, development, and innovation (R&DI) projects. We are a trusted partner for many European companies, start-ups, research institutions, universities, and public actors. We assist our clients in counselling acquiring soft funding from Horizon Europe and national support schemes for R&D&I projects.


Universitetet i Bergen

UiB - Innholdsprodusent for sosiale medier

Gjennom #RealfagUiB markedsfører vi realfagsstudiene til Universitetet i Bergen til potensielle studenter. Vi trenger en student til å bidra med innhold.

Studieavdelingen og kommunikasjonsrådgiverne på MatNat-fakultetet har ansvar for å profilere realfagene som et spennende valg av studieretning. Ni av ti studenter får relevant arbeid etter avlagt grad. 
Vi trenger en kreativ person til å lage innhold for sosiale medier som gir unge lyst til å velge realfagene som karrierevei.

Les mer

Kontaktperson:

Silje Lokøen
Tlf: 907 29 121
Send e-post