Sammenhytten

Studenthytten ligger sentralt til ved skianlegget på Kvamskogen, og har plass til 35 personer.
Furedalen 22, 5600 Norheimsund

Hytten ligger i umiddelbar nærhet av Furedalen Alpinanlegg på Kvamskogen. Det tar ca. en time å kjøre dit med bil fra Bergen sentrum. Studenter vil alltid ha førsteprioritet på å leie hytten. Hytten har 33 enkeltsenger og en dobbeltseng. 

Priser
For studenter:

  • Helgeleie, hele hytten: 9.000 kr (fredag - søndag)
  • Helgeleie, deler av hytten: 300 kr per student (fredag - søndag)
  • Ukedag, deler av hytten: 150 kr per student (onsdag)

For privatpersoner (studenter har førsteprioritet):

  • Helgeleie, hele hytten: 15.000 kr (fredag - søndag)
  • Helgeleie, deler av hytten: 500 kr per person (fredag - søndag)
  • Ukedag, deler av hytten: 250 kr per person (onsdag)

Leien betales ved signering av leieavtale på bookingsidene.

Booking
Det står oppført hvor mange som det er plass til på rommene så det er viktig at du trykker på rommene og deretter dato, da vises hva som er ledig og pris. Man kan booke rom tidligst 90 dager før ankomst. Dersom du skal booke hele hytten fre-søn, trenger du kun booke fredag. Når denne er booket, vil hele helgen bli satt av.

Ønsker du å leie hele hytten, booker du alle 9 rommene. Vi leier også ut rom enkeltvis, slik at flere kan benytte hytten. Etter du har booket får du tilsendt en bekreftelse på e-post. 

Regler for bruk 
Sammen-hytten skal IKKE brukes til overdreven festing. Hvis dette blir faktum blir organisasjonen etterfakturert for skader og eventuelt kostnader knytt til utrykning.

I ferier og under høytider vil internasjonale studenter og grupper med høy andel av internasjonale studenter prioriteres.  

Leieavtale og nøkler 
Signering av leieavtale må gjøres på avreisedag i resepsjonen hos Sammen servicesenter på Studentsenteret, hverdager mellom klokken 07:30 og 14:00. Det er ikke mulig å hente hyttenøkkel før avreisedag.  

Tilkomst 

Man kan fint ta buss til hytten, da går man av på NAF, med buss fra Bergen busstasjon (tar ca. 1,5 timer). Adressen er Furedalen 22, 5600 Norheimsund og det tar ca. 13 min å gå fra bussholdeplassen. Det er også parkeringsplass like ved hytten.



SiB-Hytten-kjA,kken.jpg

SiB-Hytten-stue-m-peis.jpg

Ta kontakt med hytte@sammen.no ved spørsmål.