Hytten

Etter lengre tids nedsteningning vil Sammen-hytten åpner for booking igjen den 23. september! Studentorganisasjoner som ønsker å reise på hyttetur vil da kunne søke om å bruke denne fra 1. oktober.
Furedalen Alpin

Hytten som har 35 sengeplasser ligger i umiddelbar nærhet av Furedalen Alpinanlegg på Kvamskogen. Det tar ca 1 time å kjøre dit med bil fra Bergen sentrum.  

MERK! Det er ikke lenger booking av Sammen-hytten, men søknadsbasert. Søknadsskjema finner du HER. Ta kontakt på hytten@sammen.no, eller  for svar på spørsmål om bruk av Sammen-hytten.  

Regler for bruk 

Sammen-hytten skal IKKE brukes til overdreven festing. Hvis dette blir faktum kan organisasjonen trekkes i depositum og/eller utestenges fra videre bruk en fastsatt periode.  

Det kan søkes om å booke hytten fra 1. oktober. I ferier og under høytider vil internasjonale studenter og grupper med høy andel av internasjonale studenter prioriteres.  

To representanter fra studentorganisasjoner som ønsker å bruke hytten må ha et kort møte med Sammen for å gjennomgå praktisk informasjon, regler for bruk og potensielle sanksjoner ved regelbrudd.  

 

COVID-19 tiltak 

Hver gruppe  ha en smittevernsansvarlig som har ansvar for at gjeldende smittevernsregler blir overholdt og at gruppen har med seg antibac o.l.  

Maks antall personer blir redusert fra 35 til 30 mennesker.  

Det må sendes en komplett datert liste minimum 72 timer før avreise med navn, telefonnummer, institusjon og evt fakultet til avdelingsleder for studenthytten Frederick Gjethammer for eventuell smittesporing. 

 

Priser 

Studentorganisasjon/gruppe 

Pris for hele hytten er 4500kr pr døgn og 9000kr for en helg (fredag - søndag).  

Privatperson 

Pris for hele hytten er 7500kr pr døgn eller 15000kr for en helg (fredag - søndag) 

I tillegg til dette vil det forekomme et depositum på 10 000kr som må forhåndsbetales og kan bli tilbakeholdt.

 

Leieavtale og nøkler 

Betaling av depositum (15000 kr) og signering av leieavtale må gjøres på avreisedag i resepsjonen hos Trene Sammen på studentsenteret hverdager mellom kl 07:30 og 14:00. Det er ikke mulig å hente hyttenøkkel før avreisedag.  

NB! Badstu er stengt på grunn av hærverk. 

For spørsmål som ikke finnes svar på informasjonssidene, ta kontakt på hytte@sammen.no.