Hytten

På grunn smittesituasjonen i Norge holdes studenthytten stengt frem til 01.05.2021
Furedalen Alpin

Sammen hytten


Covid-19 tiltak: 

  • Hver gruppe ha en smittevernansvarlig
    • Denne personen må påse at alle overholder 1m avstand
    • Er ansvarlig for at gruppen har med seg antibac
  • Maks antall personer reduseres fra 35 mennesker-20 mennesker
  • Det må sendes en komplett datert liste minimum 72 timer før avreise med navn, telefonnummer og fakultet til avd.leder for studenthytten Frederick Gjethammer for eventuell smittesporing.
  • Oppsett for helgeleie vil foregå slik at man kan kun booke fra fredag-lørdag, ønsker man derimot en full helg sendes det forespørsel til avd.leder på gjethammer@sammen.no. Dette gjøres på bakgrunn av at det skal være minimum 48timer mellom hver gruppe.


Hytten som har 35 sengeplasser ligger i umiddelbar nærhet av Furedalen Alpinanlegg på Kvamskogen. Det tar ca. 1 time å kjøre dit med bil fra Bergen sentrum. Sammen hytten ligger på Kvamskogen og står klar til utleie hele året.

Priser:
Pris for hele hytten i er 4500 kr pr døgn og 9000 kr for en helg (fredag til søndag).

Pris for hele hytten for ikke-studenter er hhv. 7500,- for et døgn og 15000,- for en helg. Ved booking vil det tilkomme et tillegg til forhåndsbetalt leiesum i bookingsystem ved betaling av depositum.

Leieavtale og nøkler
Betaling av depositum (kr 10000,-)og signering av leieavtale må gjøres på avreisedag i resepsjonen hos Trene Sammen på Studentsenteret hverdager mellom kl. 07:30 og 14:00. Det er altså ikke mulig å hente ut hyttenøkkel før avreisedag.

Etter betaling av depositum og signering av leieavtale får du utlevert nøkler, nødvendige skjemaer og informasjon.

NB: Badstu er stengt pågrunn av hærverk.

Hvem kan leie?

Hytten er i utgangspunktet for studenter som er tilknyttet Sammen. Man må fremvise gyldig studentbevis når man henter nøkler til hytten..

I tillegg kan lærestedene som er tilknyttet Sammen også leie hytten. Hytten er utstyrt med trådløst nett, og projektor kan leies fra resepsjonen.

Andre:
Kan booke hytten ved ledig kapsitet, fortrinnsvis mai - august.

For spørsmål som ikke finnes svar på informasjonssidene, ta kontakt på hytte@sammen.no.