Tannlege


Kontakt:
Telefon: 55 54 52 63


Besøksadresse:
Solheimsgaten 23, inngang B, 3.etg.
Postadresse:
Sammen Tannlege, Postboks 2306, 5824 BergenVi i Sammen Tannlege hjelper studenter med tannhelserelaterte problemer. Vi er profesjonelle og rimelige tannleger og tannpleiere som holder til i nye flotte lokaler på Danmarksplass. Velkommen til oss!

Timebestilling og kontakt
Ring oss på telefon 55 54 52 63 for å bestille tannlegetime. Vi svarer på telefonen alle ukedager fra klokken 08.15 til 15.00. Send oss en mail for andre henvendelser.

Hvem kan bestille time?
Våre tilbud gjelder for alle som betaler semesteravgift til Studentsamskipnaden på Vestlandet.
Om du fyller 20 år i inneværende år eller er yngre vil det være billigere for deg å gå til offentlig tannlege og kun betale en egenandel på 25%. Send oss en epost så hjelper vi deg å finne rett klinikk.

Priser og betaling
All behandling betales samme dag som den utføres. Du kan betale med kontanter eller alle typer kort. Faktura er ikke et betalingsalternativ.
På grunn av økte kostnader knyttet til tannbehandling under korona-epidemien, har vi blitt nødt til å legge til et smittevernstillegg på 180,-. Se prislisten vår for detaljert informasjon.

Avbestilling
Dersom du ikke møter til time blir du belastet med 465,- i gebyr. Avbestilling må skje senest virkedagen før avtalt time innen kl. 15.00. Dersom du for eksempel har time en mandag og ikke kan komme, må vi ha beskjed fredagen før for at du ikke skal få gebyr.

Akutt hjelp
Trenger du akutt hjelp og vi ikke har kapasitet til å hjelpe deg, kan du ta kontakt med Tannlegevakten.

Covid-19 relatert informasjon
Ikke komt til tannlegetime hos oss hvis du har fått påvist koronasmitte, er i karantene, isolasjon eller bor sammen med noen som er i karantene eller isolasjon. Ved akutte tannproblemer kan vi henvise deg videre til en offentlig tannklinikk for hjelp.
Møt kun opp på tannklinikken dersom du har avtalt tannlegetime. Ring oss ved andre henvendelser. Vi anbefaler at du bruker munnbind på venterommet. Du kan ikke komme med ledsager til tannlegetime hos oss per i dag, på grunn av hensyn til smittevern.