Tannlege

Solheimsgaten 23

Åpent: 8.00 - 20.00 mandag til torsdag og 8.15 - 15.00 på fredager.

Informasjon til pasienter hos Sammen Tannhelse

NB!
Har du fått påvist koronasmitte, er i karantene, isolasjon eller bor i hus med noen som er i karantene eller isolasjon, kan du ikke komme til tannlegetime hos oss. Vi henviser deg da til en offentlig tannklinikk, som tar imot akutte tannproblemer. Du må uansett ringe oss, for du trenger en henvising fra en tannlege for å komme til.


Vi anbefaler sterkt at du tar med deg et munnbind som du har på deg mens du venter på å komme inn til time. 

Du kan ikke komme med ledsager til tannlegetime hos oss per i dag, på grunn av hensyn til smittevern . Du må komme alene.

Du kan ikke komme uanmeldt til tannklinikken vår i denne perioden og skal kun møte opp på tannklinikken dersom du har avtalt tannlegetime.

Har du spørsmål eller trenger time, er du velkommen til å ringe oss på telefon 55 54 52 63. Vi svarer på telefonen fra mandag til fredag fra klokken 08.15 til 15.00 og holder åpent fra 8.00 - 20.00. Om du er uheldig og ringer i lunsjen eller andre tidspunkt der ingen svarer, anbefaler vi å prøve igjen etter en times tid. Vi tar kun imot bestillinger av tannlegetimer per telefon. For andre henvendelser, send en mail til tannhelse@sammen.no.Profesjonelle tannleger som kun jobber for studenter
Vi i Sammen Tannlege hjelper studenter med tannhelserelaterte problemer. Vi er profesjonelle og rimelige tannleger og tannpleiere som holder til i nye flotte lokaler på Danmarksplass. Velkommen til oss!

Betaling
All behandling skal betales den dagen den utføres. Du kan betale med kontant eller kort, vi tar alle typer kort. Faktura er ikke et betalingsalternativ.

På grunn av økte kostnader knyttet til tannbehandling under korona-epidemien, har vi blitt nødt til å legge til et smittevernstillegg på 180 kroner.


Avbestilling
Dersom du ikke møter til time blir du belastet 485 kr. i gebyr. Avbestilling må skje senest virkedagen før avtalt time innen kl 15.00, ellers blir du også belastet. Dersom du for eksempel har time en mandag og ikke kan komme, må vi ha beskjed fredagen før innenfor våre åpningstider (08-15) for at du ikke skal få gebyr.


Yngre enn 20 år?
Om du fyller 20 år i inneværende år eller er yngre kan du gå til offentlig tannlege og kun betale en egenandel på 25%, dette vil være billigere for deg. Vi hjelper deg å finne rett klinikk ved at du ringer oss eller sender en e-post med adressen din.


Her finner du oss

Sammen Tannlege Danmarksplass
Solheimsgaten 23, inngang B, 3.etg. Tlf: 55 54 52 63
Postadresse: Sammen Tannlege, Postboks 2306, 5824 Bergen.

Akutt hjelp
Trenger du akutt hjelp og vi ikke har kapasitet til å hjelpe deg, kan du ta kontakt med Tannlegevakten. 


Prisliste