Sammen Gjenbruksfestival

Kl. 12:00, 14. august 2022
Fantoft
Bli med på festivalen som er bra for både miljøet og studentlommeboken.

Den 14. august inviterer vi til gjenbruksfestival med mat, god stemning, og mulighet til å bli bedre kjent med flere miljøengasjerte aktører i Bergen.  Å velge brukt fremfor nytt bidrar til en mer bærekraftig studietid. I tillegg vil det være helt gratis å hente lopper på vår Gjenbruksfestival på Fantoft.

♻️Lopper og klær

Denne sommeren har vi samlet inn flotte lopper fra BIR og studenter som ikke trenger dem lenger. Søndag 14. august deler vi ut disse bruktfunnene gratis. Møbler, kjøkkenutstyr, bøker, sportsutstyr og klær er eksempler på brukte skatter som ser frem til et nytt liv i nye studentboliger.

I tillegg bidrar blant annet Clothing Swap Bergen med et utvidet klesutvalg.

🛠️Fikseverksted

Se verdien i gjenstandene du allerede har! I samarbeid med Naturvernforbundet hjelper vi deg med å fikse klær som du ønsker å forlenge levetiden til, eller kanskje du ønsker å re-designe lopper du har funnet på festivalen? Kom innom fikseverkstedet, så hjelper vi deg gjerne.

🍔Stands, musikk, mat og drikke

Flere miljøengasjerte aktører vil være tilstede under festivalen, og du vil få tak i gratis snacks og rimelig mat og drikke fra Spise Sammen.

Vi gleder oss til en miljøvennlig gjenbruksfestival sammen med dere!

En stor takk rettes til våre samarbeidspartnere: Clothing Swap Bergen, Klimaetaten i Bergen Kommune, Naturvernforbundet Hordaland, BIR Nyverdi, Ravina, Tingoteket på Landås og Baerekraftspilotene.Sammen-gjenbruksfestival---sammen.no.png