Vaskeri

Våre vaskemaskiner og tørketromler bruker ulike systemer. Ta en titt i vår oversikt over vaskeriene for å finne ut hva som er gjeldende for ditt vaskeri.

appWash

Slik kommer du i gang med appWash:

 1. Last ned appen «appWash by Miele» fra Google Play eller Appstore
 2. Registrer deg i appen
 3. Fyll på saldoen i appen
 4. Velg en maskin som er tilgjengelig via appen
 5. Velg vaske- eller tørkeprogram på maskinen
 6. Legg tøyet i maskinen og start den

Feil på maskiner eller spørsmål vedrørende appWash: 
Bruk chatte-funksjonen «send melding» i appen for å melde om feil. Da får Appwash beskjed om riktig bruker osv i samme melding. Vi anbefaler alle å bruke chat i appen, men info@appwash.com kan også brukes. Da er det viktig å oppgi informasjon om maskinnummer som du har problemer med og ditt navn.

Mielelogic.com

Innlogging:

 1. Gå inn på mielelogic.com og logg inn med ditt opprinnelige brukernavn og passord. Har du glemt dette kan du hente det ut på vaskeriet, det vil komme opp på skjermen når du setter i kortet. Hvis det ikke funker må du sende en mail til informasjon@sammen.no med kortnummeret på ditt vaskerikort.
 2. Når du har logget inn klikker du på «Konto» og legger inn navn osv. Husk å legge inn en e-postadresse for å kunne få tilsendt nytt passord hvis du glemmer dette. E-postadressen må bekreftes med tilsendt kode.

 Videre bruk av siden:

 • «Vaskeri status» viser informasjon fra vaskeriet. Maskinenes «resttid» hvis de er opptatt, samt «ledig til» eller «reservert fra».
 • «Reservasjoner»: her opprettes reservasjoner av maskinene. Klikk på knappen «Ny» og velg dato. Deretter velger man perioden på den maskinen man vil reservere (f.eks. vask 6 kl. 10:00 - 11:30).
 • «Innbetaling»: her fyller du penger på vaskerikortet. Skriv inn din e-postadresse, aksepter betingelser og velg beløp. Trykk på knappen «Innbetaling kort/brikke». Da blir du overført til et nytt vindu hvor du skal legge inn kortopplysninger.
 • «Forbruk»: Viser ditt forbruk som er registrert i systemet.

Med vaskerikort/tag kan du gjøre følgende:

 • Åpne døren til vaskeriet
 • Benytte vaskemaskin og tørketrommel
 • Overføre penger til vaskerikortet
 • Reservere vasketid
 • Få SMS-påminnelse om din reservasjon. Gratis (kun norske telefonnumre). SMS-varsling kan aktiveres både i vaskeriet og på Internett.

Tap av vaskerikort/tag
Vaskerikortet/tag-en er personlig. Mister du vaskerikortet ditt/tag-en din er det viktig at du foretar en tilbakebetaling. Ta kontakt med resepsjonen slik at vi kan sperre kortet for bruk. Mister du vaskerikortet ditt må du betale for å få et nytt.

Tilbakebetaling
Har du betalt inn for mye på vaskerikortet ditt: logg deg inn på et av vaskeriene og send restbeløpet ditt fra vaskerikortet tilbake til kontoen din. Det tar tre til fire døgn til pengene er tilbake på kontoen din. Dette er det banken som forårsaker og ligger utenfor Sammens kontroll.

OBS: Du kan dessverre ikke refundere annet enn siste innbetaling til deg selv, og innbetalingen må være nyere enn 6 måneder. Det kan derfor være lurt å ikke sette inn for mye penger om gangen, og passe på at kortet er tomt før du setter mer penger på det.

Reservere vasketid
Reservasjon av vasketid kan du gjøre både på Internett og direkte i vaskeriet. Om du ikke ønsker å reservere vasketid kan du bruke tilgjengelige maskiner i vaskeriet.

Reservasjonen er gyldig i 15 min etter reservert tid. Kommer du mer enn 15 min for sent til reservert vask, fristilles maskinen og andre kan benytte seg av den.

Tørketromler kan ikke reserveres.

NB! Du må ikke stanse maskinen under program, da må du betale for ny start.

Vaskeri med såpedosering
Vaskeriene på Fantoft, Brann Stadion samt Hans Tanks gate har såpedosering, og her kan man kjøpe vask inkl. såpe til 25 kr. Tørketrommel er gratis.

Er du allergiker kan du velge bort såpe og legge en såpekapsel eller vaskeball med eget vaskemiddel direkte i maskinen. 

Priser
Vaskeripriser finner du i prislisten vår.

Problemer?
Har du problemer med noe, sjekk denne siden for tips.

Veiledning for bruk av Miele Logic Portal finner du her
M
erk! De to første sidene gjelder kun Brann Stadion og Fantoft.