Vaskeri

Oversikt over alle vaskerier

Du kan også finne ditt vaskeri under "Din bolig" på forsiden og velger "Vaskeri" under "Alt om din bolig".

Betalingsløsning
Betalingsløsning gjelder ikke Frydenbø, Solheimslien 68 og Nattland Studentboliger.

 1. Logg inn på ditt vaskeri. Innloggingen finner du under din bolig dersom du har vaskeri som krever pålogging.
  Du kan endre passordet ditt første gang du logger inn.

 2. Velg «Balanse/Innbetaling» og deretter «Innbetaling til konto».

 3. Velg beløpet du ønsker å innbetale. Du kan betale med Visa, MasterCard, Visa Electron og Maestro. Betalingen skjer på sikker side.

 4. Følg instruksjonene. Når bekreftelse er mottatt er pengene overført vaskerikonto, og kortet ditt/tag-en din kan benyttes i alle vaskerier umiddelbart.

Med vaskerikort/tag kan du gjøre følgende:

 • Åpne døren til vaskeriet
 • Benytte vaskemaskin og tørketrommel
 • Overføre penger til vaskerikortet
 • Reservere vasketid
 • Få SMS-påminnelse om din reservasjon. Gratis (kun norske telefonnumre). SMS-varsling kan aktiveres både i vaskeriet og på Internett.

Tap av vaskerikort/tag
Vaskerikortet/tag-en er personlig. Mister du vaskerikortet ditt/tag-en din er det viktig at du foretar en tilbakebetaling. Ta kontakt med resepsjonen slik at vi kan sperre kortet for bruk. Mister du vaskerikortet ditt må du betale for å få et nytt.

Tilbakebetaling
Har du betalt inn for mye på vaskerikortet ditt: logg deg inn på et av vaskeriene og send restbeløpet ditt fra vaskerikortet tilbake til kontoen din. Det tar tre til fire døgn til pengene er tilbake på kontoen din. Dette er det banken som forårsaker og ligger utenfor Sammens kontroll.

OBS: Du kan dessverre ikke refundere annet enn siste innbetaling til deg selv, og innbetalingen må være nyere enn 1 år. Det kan derfor være lurt å ikke sette inn for mye penger om gangen, og passe på at kortet er tomt før du setter mer penger på det.

Reservere vasketid
Reservasjon av vasketid kan du gjøre både på Internett og direkte i vaskeriet. Om du ikke ønsker å reservere vasketid kan du bruke tilgjengelige maskiner i vaskeriet.

Reservasjonen er gyldig i 15 min etter reservert tid. Kommer du mer enn 15 min for sent til reservert vask, fristilles maskinen og andre kan benytte seg av den.

Tørketromler kan ikke reserveres.

NB! Du må ikke stanse maskinen under program, da må du betale for ny start.

Vaskeri med såpedosering
Vaskeri på Fantoft TRE R1 og R2 samt Hans Tanks gate har såpedosering, og her kan man kjøpe vask inkl. såpe til 25kr. Tørketrommel er gratis.

Er du allergiker kan du velge bort såpe i vaskeriet og legge inn en "vaskeball" med eget vaskemiddel. 

Priser
Oppdaterte priser finner du i prislisten vår.

Problemer?
Har du problemer med noe, sjekk denne siden for tips.