Studere i Bergen til høsten?

Er du en av de som skal til Bergen for å studere i august, er vi veldig klare til å ta deg godt imot!

Vi hjelper deg med studentbolig
Trenger du et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Her kan du velge mellom rom med eget kjøkken og bad, dobbeltrom eller bo med vennene dine i et kollektiv. Hos oss får du også en fin arena til å bli kjent med andre studenter, og det arrangeres jevnlig sosiale arrangementer for beboerne våre. Vi er en trygg utleier, som tar godt vare på deg og du trenger ikke å bekymre deg. Her er kontrakter på plass og vaktmestere står klare for å hjelpe til hvis det skulle være noe.

Se våre boliger og søk her

Hva skjer hvis jeg takker ja til bolig, men ikke ender opp i Bergen likevel?
Fortvil ikke! Får du tildelt bolig hos oss og det viser seg at du ikke skal studere i Bergen allikevel holder det at du gir beskjed til oss før 25. juli. Da får du depositumet ditt tilbake.

boligbilde.jpg

Flere fordeler ved å studere i Bergen
I Sammen får du tilgang til et godt helsetilbud med leger, tannleger, helsestasjon, rådgivere, psykologer og karriereveiledere som hjelper deg når du behøver.

Vi har syv treningssentre med topp moderne utstyr og fasiliteter. Treningsmedlemskapet hos oss inkluderer også tilgang til svømmebasseng, klatrevegg, gruppetimer og mye mer. Er du glad i å trene eller har lyst å begynne har vi et godt tilbud til deg.

Studentmiljøet i Bergen har et fortjent rykte på seg for å være enormt bra. Vi har drøssevis av studentforeninger, studentidrettslag, studentmedier, studentorganisasjoner for enhver smak. En kjempefin måte og bli kjent med andre likesinnede og få seg et godt nettverk.

3R4A7608b.jpgIMG_1839.JPGsammen studentliv 3 8232.jpgsammen studentliv 8494.jpg