Studere i Bergen til høsten?

Er du en av de som skal til Bergen for å studere i august? Vi er veldig klare til å ta deg godt imot!

Trenger du et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Er du singel, i par eller en familie? Vil du bo på hybel i kollektiv eller i leilighet med eget kjøkken og bad? Vi har flere ulike boligtyper og hos oss finner du en bolig som passer for deg.

Hos oss er det enkelt å bli kjent med andre studenter, og det arrangeres jevnlig sosiale arrangementer for beboerne våre. Sammen er en trygg og seriøs utleier som tar godt vare på deg. Her er kontrakter på plass og våre vaktmestere står klare til å hjelpe deg hvis det skulle være noe.

Se våre boliger og søk her

Hva skjer hvis jeg takker ja til bolig, men ikke ender opp i Bergen likevel?
Fortvil ikke! Får du tildelt bolig hos oss og det viser seg at du ikke skal studere i Bergen likevel holder det at du gir beskjed til oss på bolig@sammen.no før 23. juli. 

boligbilde.jpg

Flere fordeler ved å studere i Bergen
I Sammen får du tilgang til et godt helsetilbud med leger, tannleger, helsestasjon, rådgivere, psykologer og karriereveiledere som hjelper deg når du behøver.

Vi har syv treningssentre med topp moderne utstyr og fasiliteter. Treningsmedlemskapet hos oss inkluderer også tilgang til svømmebasseng, klatrevegg, gruppetimer og mye mer. Er du glad i å trene eller har lyst å begynne har vi et godt tilbud til deg.

Studentmiljøet i Bergen har et velfortjent rykte på seg for å være enormt bra. Vi har drøssevis av studentforeninger, idrettslag, medier og studentorganisasjoner for enhver smak. En kjempefin måte å bli kjent med andre likesinnede og få seg et godt nettverk.

3R4A7608b.jpgIMG_1839.JPGsammen studentliv 3 8232.jpgsammen studentliv 8494.jpg