Studentbolig til høsten?

Vi har studentboliger over hele Bergen til ulike priser og i ulike størrelser. Husk at søknadsfristen er 15. mai for hovedopptaket.

Vi hjelper deg med studentbolig
Trenger du et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Her kan du velge mellom rom med eget kjøkken og bad, dobbeltrom eller bo med vennene dine i et kollektiv. Hos oss får du også en fin arena til å bli kjent med andre studenter, og det arrangeres jevnlig sosiale arrangementer for beboerne våre. Vi er en trygg utleier, som tar godt vare på deg og du trenger ikke å bekymre deg. Her er kontrakter på plass og vaktmestere står klare for å hjelpe til hvis det skulle være noe.

grønneviksøren fasade

Hvem kan søke?
Alle studenter ved en utdanningsinstitusjon tilknyttet Sammen, som har fylt 18 år kan søke om studentbolig. Du kan lese mer om dette i vårt tildelingsreglement.

Hva skjer hvis jeg takker ja til bolig, men ikke ender opp i Bergen likevel?
Fortvil ikke! Får du tildelt bolig hos oss og det viser seg at du ikke skal studere i Bergen likevel holder det at du gir beskjed til oss før 23. juli. Da får du depositumet ditt tilbake.

Hvordan søke?
For å kunne søke om studentbolig må du først opprette en bruker på Min side. Du finner din studentbolig og søker her. Hvis du trenger hjelp til søknadsskjemaet kan du ta en titt her, eller se filmen under.

Studentboliger for funksjonshemmede
Vi tilbyr tilrettelagte studentboliger til funksjonshemmede. Disse finner du i Damsgårdsveien, Gyldenpris, Grønneviksøren, Jekteviken og Fantoft TRE Studentboliger.

Familieboliger
Dersom du har eller venter barn kan du søke familiebolig. Vi har familieboliger ved Nattland Studentboliger, Fosswincklesgate 67, Jekteviken, Fantoft Studentboliger og Fantoft Familieboliger. Man har fortrinnsrett i Sammen sine familieboliger når man har barn i Sammen sine barnehager, og omvendt.

grønneviksøren leilighetdamsgård 2 leilighet

brann stadion leilighet

fantoft familieboliger

fantoft TRE