Om Sverresgate

Adresse
Navn
Sverresgate 28 + romnummer
5010 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Bod
Du finner boder i Magnus Barfotsgate 27, i 2. etasje. Du bruker tag for tilgang. Sett ikke verdifulle gjenstander i boden og sørg alltid for at den er forsvarlig låst. Vær oppmerksom på at lagring i bod er på eget ansvar og at boden må tømmes ved utflytting.

Fellesareal
Beboerne har ansvar for å vaske korridorene. Sammen Bolig har ansvar for renhold av inngangsparti og trapper.

Lagring av møbler
Vi har dessverre ikke mulighet for å lagre møbler som dere ikke ønsker å benytte. Dere kan lagre dette et annet sted, men vi gjør oppmerksom på at ved utflytting må alle møbler være satt tilbake (mangler vil bli fakturert). Møbler og annet dere har kjøpt inn selv må være fjernet ved utflytting. Speil som limes opp på dører etc vil bli fjernet for beboers regning.

Parkering
Vi tilbyr dessverre ikke parkering ved våre sentrumsboliger.

Post 
Postboksene finner du i inngangspartiet.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Sykkelparkering
Sykler kan parkeres i bakgården. Sykler må merkes med oblat som kan hentes i Sammen Informasjonsskranke på Studentsenteret. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel og resirkulering
Hovednedkastet ligger i Rosenbergsgaten 4. Du har to reserve-nedkast hvis hovednedkastet er ute av drift, de er i Sverresgate 35 og Rosenbergsgaten 16. Tilgang med BIR-tag. Husk å knytte posene godt sammen. Finn ditt nærmeste returpunkt for glass- og metallemballasje her.

Vaskeri
Det er vaskeri både i Sverresgate og i bakgården til Magnus Barfotsgate 27. Les mer om vaskeri her.