Parkering på treningssentrene

Parkering utenfor treningssentrene på Fantoft og Alrek

Du som benytter treningssentrene på Fantoft og Alrek må først få godkjenning fra oss ved å sende oss en e-post (fantofthallen@sammen.no eller arstad.trening@sammen.no), eller snakke med oss i resepsjonen på et av treningssentrene, for å kunne parkere. Oppgi ditt kundenummer og mobilnummer. Når alt er på plass vil du motta en sms fra Aimo Park med instruks på hva du må gjøre videre.

Nyhet: Nå kan du laste ned en app for å håndtere din parkering hos oss.  

Informasjon om hvordan du registrerer deg og bestiller parkering finner du her.

Når avtalen med Aimo Park er opprettet trenger du kun å registrere ditt bilnummer via din mobil eller på iPad-en som er plassert på treningssenteret når du skal parkere. Dette må gjøres hver gang for å unngå parkeringsavgift. Avtalen gjelder for både Fantoft og Alrek, men parkeringstillatelsen gjelder én gang per dag og varer i 4 timer.

Parkering gjelder kun for personbiler på Alrek og Fantoft. El-biler kjøper parkering på lik linje med øvrige biler og strøm er inkludert. For å kunne benytte seg av el-bil-parkering må bilen lades mens den står der. Hybridbiler kan ikke benytte el-bil-parkering.

NB. Selv om du har kjøpt parkeringsavtale hos Aimo Park, kan vi ikke garantere deg fast plass hos oss. Her gjelder samme regler som om du kjøper sonekort/oblat hos kommunen.

Pris: 100 kr per semester

Det er brukers ansvar å sette seg inn i parkeringsregler for parkering. Aimo Park kan kontaktes på tlf + 47 21 00 76 70 ,kunde@aimopark.no eller www.aimopark.no.

Har du flere spørsmål om parkering ved våre treningssentre? Se vår Q&A med ofte stilte spørsmål.