Om Øyjordsveien

Adresse
Navn
Øyjordsveien Studentboliger + romnr.
Øyjordsveien 11
5038 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Bod
Alle boenheter i Øyjordsveien har tilgang til bod i kjelleren. Bruk romnøkkel for å få tilgang.Ikke plasser verdifulle gjenstander i boden og sørg alltid for at den er forsvarlig låst. Vær oppmerksom på at du selv er ansvarlig for tingene du har i boden, og husk å merke tingene med navn og romnummer.

NB: Husk å tømme boden ved utflytting.

Fellesareal
Sammen Renhold står for vask av trapper og korridorer. Toalett/bad og kjøkken har beboerne selv ansvar for å holde rent.

Fellesrom
Alle beboere i Øyjordsveien har tilgang til fellesrommet og lesesalen i C-blokken på Hatleberg. Bruk tag for å få tilgang, den kan hentes i Sammen informasjonsskranke på Studentsenteret. Fellesrommet er åpent frem til kl. 23.00 søndag til torsdag, og kl. 24.00 på fredag og lørdag.

Parkering
Øyjordsveien har anviste plasser for beboerparkering. Du kan også bruke parkeringsplassene på Hatleberg. Les mer om regler og hvordan du bestiller parkering her.

Post
Postboksene finner du i inngangspartiet.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Søppel
Det er søppelnedkast utenfor inngangen i Øyjordsveien. Husk: her skal kun husholdningsavfall og posene må knytes godt sammen. Det finnes også papircontainer, plastcontainer og glass- og metallcontainer ved blokk B på Hatleberg.

TU
Sjekk ut Facebook-siden til TU Hatleberg/Øyjordsveien eller ta kontakt på e-post: tuhatleberg@gmail.com.