Viktig informasjon til deg som beboer

5. desember lanserer vi en ny boligportal og den gamle søkesiden Boligtorget, inkludert Min Side, vil bli stengt. Dette vil ha en betydning for deg som beboer.

Skal du si opp kontrakten din?
Dersom du skal si opp i november må du gjøre det innen 22. november.

Lagre kontrakter og andre filer!
Alt av dokumenter på nåværende Min side vil bli slettet den 23.november. Det er derfor viktig at du lagrer kontrakten din og eventuelt andre filer du vil ta vare på, som kopi av leieavtalen eller faktura. Husk at du trenger kontrakten(e) dine hvis du blir tatt ut i bokontroll av Lånekassen.

Betaling/økonomi
Du er selv ansvarlig for å betale dine fakturaer og annet du skylder innen forfall. Husk at du ikke vil ha tilgang på fakturaene på Min side på Boligtorget etter 22.november. Er det faktura du ønsker å ta vare på må du passe på å lagre disse selv. NB, husleie for desember blir sendt ut 12. desember i den nye Min side.

Fra og med 1. desember vil det også være nytt kontonummer for innbetaling av husleie, så pass på at du betaler til riktig konto! Kontonummeret vil stå på fakturaen du får i desember.

Du kan betale fakturaene dine direkte i portalen med kort. Du vil også få muligheten til å få faktura på Vipps. Du må da sette på innstillingene for dette i Vipps-appen. Vi har dessverre ikke mulighet for å sette opp eFaktura ennå. Dette jobber vi med.

Vi holder deg oppdatert
Alt du trenger å vite om den nye Min side kommer 5. desember. Da vil du få tilsendt link til siden, innlogging og mer informasjon om bruk av siden.

Vi vil sørge for at du får den informasjonen du trenger for overgangen til ny Min side. Er det noe du lurer på allerede nå? Ta gjerne kontakt med oss på bolig@sammen.no