Tilbud om overnatting på madrass i august

Tilbudet gjelder studenter som søker om, eller som venter på å flytte inn i en bolig, hos Studentsamskipnaden på Vestlandet.

Har du ikke funnet deg et sted å bo?
Vi tilbyr overnatting i sovesal i perioden 1. - 31. august ved Hatleberg Studentboliger. Adresse: Hatleveien 5C. Gå til informasjonsskranken vår på Studentsenteret for å inngå avtale.

Pris
Overnatting: 300,- per påbegynt uke (faktura fås ved utflytting)
Depositum: 500,- som garanti for madrass og tag (nøkkel). Må betales kontant ved start på oppholdet. Veksling er ikke mulig, så nøyaktig beløp må medbringes. Kort kan ikke benyttes. Depositumet fås tilbake etter endt opphold og innlevert tag. Frist for å hente ut depositum er 30. september 2018.

Fasiliteter
Sengetøy, dyne og pute tilbys ikke og må medbringes selv.

Det er tilgang på toalett, dusj- og kjøkkenfasiliteter, i begrenset grad. Det vil være ekstra dusjfasiliteter i Lehmkulhallen rett ved NHH som kan benyttes, ved å fremvise dokumentasjon som du får utlevert i resepsjonen. 
Det vil være åpen trådløs nettilgang i lokalet.

Inngåelse av avtale
Oppmøte for inngåelse av avtale er i informasjonsskranken på Studentsenteret, Parkveien 1 (åpen mandag-fredag 08.00-15.30).

Depositumet betales i resepsjonen på Studentsenteret, og du får utlevert nøkkel/tag. Dersom du ønsker madrass vil dette gjøres klart på sovesalen. Du vil også få utlevert et nummerskilt, som må plasseres synlig ved madrassen.

Dersom du  i løpet av oppholdet får tilbud om bolig som du takker nei til, kan du ikke lenger benytte deg av sovesalen, og du må da flytte ut.