Skal du studere i verdens vakreste by?

Trenger du studentbolig fra august 2018 kan du fremdeles søke selv om hovedtildelingen er ferdig!

Hvem kan søke?
Alle som skal studere eller allerede studerer ved en utdanningsinstitusjon tilknyttet Sammen, som f.eks. HVL, BI, UiB, NHH med mer (se fullstendig liste her). Du kan lese mer om dette i vårt tildelingsreglement.

Søknadsfrist
Søknadsfristen for å være med i hovedtildeling var 15. mai, men du kan fortsatt søke. Ledige boliger blir tildelt fortløpende. 

Søknadsbehandling
Når du har sendt inn en søknad vil du få en kvittering på at søknaden er mottatt. Du kan følge status på søknaden din ved å logge deg inn på Min Side

  • "Søknad ubehandlet" betyr at søknaden venter på saksbehandling. Denne statusen vil søknaden ha så lenge du står på venteliste.
  • "Tildelt kontrakt" betyr at vi har sendt en leieavtale til Min Side som må signeres og sendes til oss innen akseptfristen som står i kontrakten.
  • "Akseptert" betyr at vi har mottatt aksepten din på leieavtalen.

OBS! Husk å sjekke søknaden sin 'aktiv til'-dato. Går denne ut uten at du forlenger søknaden mister du din plass på ventelisten.

Vet du ikke om du får studieplass til høsten?
Du kan likevel søke og eventuelt takke nei til tilbudet etter følgende regler 

  • Dersom du gir beskjed innen 25. juli vil vi kansellere tilbudet og returnere depositumet
  • Kansellerer du avtalen etter 25. juli vil det bli behandlet som en ordinær kansellering og vilkår for oppsigelse, jf. leieavtalen § 2.

Melding om kansellering må sendes til bolig@sammen.no.

Kommunikasjon om studentbolig skjer gjennom e-post. Det er derfor viktig at du sjekker at e-post fra oss i Sammen ikke havner i spam-mappen din. Gjør den det er det viktig at du endrer innstillingene dine slik at vi blir en 'godkjent avsender'.

Lykke til med søknadsprosessen!