Nye studentboliger på Brann Stadion

Nå kan du søke om å bo i de nye studentboligene våre på Brann Stadion. Og det vil ikke lenger bare være gullet som kan kalle Staddaen for sitt eget "hem".

Til høsten står 288 nye hybler og leiligheter klare til innflytting på Brann Stadion. Studentboligene bygges i forbindelse med ombygging/fornying av tribune sør, den såkalte Fjordkraft-tribunen. 

Brann Stadion 7.png

Styreleder, markedskonsulent Sammen Bolig, administrerende direktør og boligdirektør ser frem til å gi studentene tak over hodet, med god fotball på kjøpet. 

Fordelt på tre plan vil det bygges 238 hybelleiligheter med eget kjøkken og bad, samt 50 leiligheter med eget kjøkken og bad. Hybelleilighetene vil være på ca. 16-18 kvm, og leilighetene vil variere i størrelse fra 23-39 kvm. I tillegg vil det være et fellesrom samt felles sykkelrom i underetasjen.

Bygget har universell utforming med trinnfri adkomst og to heiser.

Oppholdsarealene ute er sørvendte med gode solforhold. Boligene ligger i nærhet mot blant annet Christieparken. Brann Stadion har også kort avstand til HVL (Høyskolen på Vestlandet), Haukeland universitetssykehus og Bybanestopp. Skal du studere på HVL tar det deg knappe fem minutter å gå til skolen.Brann+stadion+-+søndre+tribune+5+-+illustrasjon+Og+Arkitekter.jpg

Illustrasjon av hvordan Stadion vil se ut når den studentboligene er ferdig bygget  

Vil du følge med på utviklingen av prosjektet?
 Se Branns bildegalleri av utbyggingen uke til uke her.

Priser pr. mnd. med forbehold om endringer:

  • Hybelleilighet: 4850,- + strøm 275,-
  • Leilighet: 7500,- + strøm 325,-

Brann Stadion 1.JPG

Her flytter det inn flere hundre studenter til høsten.

Kunne du tenke deg å bo på selveste Brann Stadion kan du nå søke!

Illustrasjoner: Og Arkitekter