Får du ikke tilgang til Min side?

Her kan du få hjelp dersom du ikke får tilgang til Min Side på bo.sammen.no.

Opprette konto?

Hvis du ikke har hatt konto på bo.sammen.no tidligere, må du først opprette en konto. Fra forsiden klikker du på "Logg på Min side", og velger deretter "Vil du opprette en ny konto". Klikk her for mer informasjon om hvordan du søker bolig.

Hvis du har problemer med å opprette konto kan du først prøve å bytte nettleser til Chrome, og deretter sjekke at alle opplysninger som er lagt inn er korrekt. Kontakt oss på bolig@sammen.no dersom du fortsatt ikke får det til.

Har du konto eller har hatt konto tidligere?

Dersom du har hatt konto tidligere, men ikke får tilgang, sjekk først om du har fått en e-post fra Sammen Bolig om at kontoen din blir deaktivert dersom du ikke logger deg inn. Dersom du har fått denne e-posten og ikke logget deg inn, må du sende en e-post til bolig@sammen.no, så hjelper vi deg videre.

Dersom du ikke har fått denne e-posten, kan du klikke på "Får du ikke tilgang til kontoen din?" og be om brukernavn eller nytt passord. Hvis du ikke får e-post må du kontakte oss på bolig@sammen.no.

Ikke lag ny brukerkonto på portalen før du har vært i kontakt med oss.

Får du logget deg inn men finner ikke informasjon om leieforholdet ditt? 

Da har du mest sannsynlig laget en ny konto på portalen vår som ikke er tilknyttet din leieavtale. Ta kontakt med oss på bolig@sammen.no så hjelper vi deg videre. 

Hvis du har problemer med å sende inn henvendelser gjennom Min side, kan du ta en kikk her. Ta kontakt med oss på drift@sammen.no dersom det ikke fungerer. 

Husk at dersom du sender oss e-post med spørsmål om portalen, må du sende oss fullt navn, eventuelt hvor du bor hos oss og romnummer, i tillegg til skjermbilde av eventuell feilmelding du får.