Informasjon om påsken 2021

Her finner du informasjon om påsken 2021 for våre beboere

English version

Sammen Fantoft Servicesenter
Sammen Fantoft Servicesenter er åpen hele påsken, men e-post, telefon og Facebook blir ikke besvart før 06 april.

Ved hastesaker kan du ringe Fantoft Servicesenter på tlf. 948 61 103.

Åpningstider finner du her.


Vårt boligkontor er stengt fra lørdag 27 mars til og med mandag 05 april. De åpner igjen tirsdag 06 april kl. 08.00. Telefon og facebook blir ikke besvart i denne perioden, men Sammen Bolig er tilgjengelig på e-post bolig@sammen.no.

Henvendelser via Min side vil bli sjekket med jevne mellomrom.

Securitas
Securitas vil være tilgjengelig i hele påsken. Dersom det er akutte henvendelser må du ringe Securitas på 22 88 14 79. Det gjelder også hvis du har låst deg ute eller mistet nøklene dine. Hvis du bruker Salto-tag kan du også få hjelp med innlåsing hos Sammen Fantoft Servicesenter i deres åpningstider.

Securitas vil også gå runder på byggene våre i påsken.

Levering av nøkler
Hvis du skal levere nøkler i påsken, må dette gjøres hos Sammen Fantoft Servicesenter så lenge de er åpen, eller i dropp-boks på Fantoft, den henger på veggen ved inngangen til posthuset.

Vi kan ikke hente nøkler som blir lagt igjen på rom eller felleskjøkken. Husk at du er ansvarlig for nøklene til de blir levert, og du blir fakturert dersom vi må bytte lås eller erstatte nøkler som ikke er levert slik de skal.

Karantene
Dersom du sitter i karantene, eller skal i karantene, i en av våre boliger, ber vi deg gi beskjed om å fylle ut skjemaet under:

Norsk

Engelsk

Festing i fellesområder
Vi får fortsatt meldinger om at det holdes fester i både felleskjøkken og korridorer. Vi har derfor satt inn Securitas som vil sjekke fellesområder med jevne mellomrom. Politiet blir tilkalt ved behov.

Beboere som ser festing oppfordres til å ringe Securitas på 22 88 14 79

Studenttelefonen
Studenttelefonen er et gratis og anonymt lavterskeltilbud for alle studenter og elever. Uansett hva du tenker på kan du snakke med Studenttelefonen. De har god kjennskap til studentlivet, og har taushetsplikt.

Telefon og chat er åpen alle dager fra kl. 17.00–07.00 (også i helger og høytider).

Telefonnummer: 116 126 og tast 3

Telefonnummer fra utlandet: +47 911 16 123 (teleoperatørens priser gjelder)

Du kan også chatte med Studenttelefonen

Studenttelefonen er et samarbeidsprosjekt med Mental Helse Hjelpetelefonen og helsepersonell ved SiA, SSN og KoRus Sør.

Renhold
Det vi være mindre eller ingen renhold i påskedagene 01 til 05 april. Det vil bli hengt opp antibac på blant annet vaskeri.

God påske!