Informasjon om påsken 2020

Her finner du informasjon om påsken 2020 for våre beboere

English version

Sammen Fantoft Servicesenter
Sammen Fantoft Servicesenter er åpen mandag 06 april, tirsdag 07 april og onsdag 08 april fra 10.00-15.00. Telefon og e-post vil også bli besvart i denne perioden.

Vårt boligkontor er stengt lørdag 04 april til og med mandag 13 april. De åpner igjen tirsdag 14 april kl. 08.00. Telefon og facebook blir ikke besvart i denne perioden, men Sammen Bolig er tilgjengelig på e-post bolig@sammen.no.

Henvendelser via Min side vil bli sjekket med jevne mellomrom.

Securitas
Securitas vil være tilgjengelig i hele påsken. Dersom det er akutte henvendelser må du ringe Securitas på 22 88 14 79. Det gjelder også hvis du har låst deg ute eller mistet nøklene dine.

Securitas vil også gå runder på byggene våre i påsken.

Levering av nøkler
Hvis du skal levere nøkler i påsken, må dette gjøres hos Sammen Fantoft Servicesenter så lenge de er åpen, eller i dropp-boks på Fantoft, den henger på veggen ved inngangen til posthuset.

Vi kan ikke hente nøkler som blir lagt igjen på rom eller felleskjøkken. Huks at du er ansvarlig for nøklene til de blir levert, og du blir fakturert dersom vi må bytte lås eller erstatte nøkler som ikke er levert slik de skal.

Karantene
Dersom du sitter i karantene, eller skal i karantene, i en av våre boliger, ber vi deg gi beskjed om dette til bolig@sammen.no snarest. Vi vil også svare på
e-poster om karantene i løpet av påsken.

Handlelister til påsken må være sendt til bolig@sammen.no innen onsdag 08 april kl. 12.00. Hjelp til handling og annet vil ikke være mulig mellom torsdag 09 april og mandag 13 april. Første levering etter påsken blir tirsdag 14 april.

Festing i fellesområder
Vi får fortsatt meldinger om at det holdes fester i både felleskjøkken og korridorer. Vi har derfor satt inn Securitas som vil sjekke fellesområder med jevne mellomrom. Politiet blir tilkalt ved behov.

Beboere som ser festing oppfordres til å ringe Securitas på 22 88 14 79

Pratelinjen
Sammen sin pratelinje vil være åpen i hele påsken fra 09-18. Det er bare å ringe og slå av en prat hvis du har noe på hjertet, om du sitter mye alene i påsken, eller om du har tanker og følelser du synes er vanskelig. Vi sitter klar for en prat om stort og smått. Telefonnummeret er 908 49 989.

Renhold
Det vi være mindre eller ingen renhold i påskedagene 9. til 12. april. Det vil bli hengt opp antibac på blant annet vaskeri.

God påske!