Om Nattland

Adresse
Nattland Studentboliger + blokk-bokstav og hus-nr.
5082 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Bilder/plakater i bolig
Oppheng av bilder, plakater og annet er kun tillat fra bildelist ved taket.

Bod
Alle leilighetene har en privat bod. Bodene finnes i B-, G- og P-kjellerne, etter følgende system: 
A1 - D26:      B-kjelleren
E27 - F38:    P-kjelleren
G39 - N92:   G-kjelleren
N93 - S136:  P-kjelleren
S137 - T147:  B-kjelleren.
Du kommer inn i kjellerne med husnøkkel og bodene er merket med leilighetsnummer. Du må selv kjøpe en hengelås for å låse boden din.  

I G-kjelleren er det en fellesbod, her vil du finne hageredskaper etc. Hengelåsene der kan åpnes med husnøkkel. 

Vær oppmerksom på at lagring i bod er på eget ansvar.

Hvitevarer
Det er oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap med frys i alle boliger. Opplegg for vaskemaskin på badet.

Lagring av møbler
Vi har dessverre ikke mulighet for å lagre møbler som dere ikke ønsker å benytte. Dere kan lagre dette et annet sted, men vi gjør oppmerksom på at ved utflytting må alle møbler være satt tilbake (mangler vil bli fakturert). Møbler og annet dere har kjøpt inn selv må være fjernet ved utflytting. Speil som limes opp på dører etc vil bli fjernet for beboers regning.

Parkering
Nattland har anviste plasser for beboerparkering. Les mer om regler og hvordan du bestiller parkering her.

Post

På hjørnet til S-blokken finner man post- og avfallshuset. Alle beboerne har nummererte postbokser som åpnes med egen nøkkel.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Sykkel
Sykkel kan parkeres utenfor den enkelte bolig eller i sykkelboden i B- eller L-kjelleren. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel
I avfallshuset er det fire sjakter, merket med blokk-bokstav, for søppel. Det er viktig at søppelposene ikke er for store slik at systemet ikke går tett. Det er også viktig å bruke riktig sjakt slik at fordelingen til avsuget blir jevn. Merk at man ikke skal sette store gjenstander som møbler og lignende i avfallshuset. Det står containere for papir, glass og metall utenfor avfallshuset og på parkeringsplassen ved Oppigard barnehage. Den store containeren kan låses opp ved hjelp av husnøkkelen.

Totalforbud mot motorisert ferdsel og bilparkering
På uteområdet er all motorisert ferdsel og parkering forbudt. Men dersom man flytter, ved syketransport eller svært omfattende varetransport kan man benytte bil på uteområdet. Parkering på området er kun tillatt ved av- og pålessing, eller av- og påstigning. Dette gjelder også for el-biler med ladebehov. Lukk alltid porten igjen når du har kjørt gjennom den.

Treningsrommet
I R-kjelleren (med inngang mot Q-blokk) er det et treningsrom. Rommet åpnes med husnøkkel. Treningsrommet er åpent fra kl. 08.00-20.00. Vennligst respekter disse tidene da det kan være sjenerende lyder for naboene.

TU
Her finner du Nattlands Facebook-side. Du kan også kontakte TU ved å sende dem en epost til tu.nattland@gmail.com.

Uteområdet
Lekeapparater, bord, benker, plener, bålplasser og det som måtte finnes av løsøre kan brukes av alle.

Vaskemaskin/vaskeri
Alle leiligheter på Nattland har opplegg for vaskemaskin på badet, men det er også et vaskeri i kjelleren til L-blokken. Les mer om vaskeri her.