Ledige familieboliger på Nattland

Studentbyen Nattland
Vi har flere ledige familieboliger på Nattland, i kort nærhet til flere barnehager, matbutikk, lekeplasser og naturområder.

Bente Marit Sæberg (30) er student ved Universitetet i Bergen. Hun og datteren Jenny Olivia (4) har bodd i en familiebolig på Nattland siden august.

Hvorfor valgte du å bo på Nattland?
— Fordi jeg hadde familie i nærheten, og fordi jeg alltid har likt området. På grunn av kollektivtransporten føles det ut som man er nærme byn, selv om man er i mer rolige omgivelser.

— Du kommer deg raskt til og fra byn, enten med buss til Birkelundstoppen eller Bybanen på Paradis. Det er ingen problem å komme seg hjem etter en "fuktig kveld" på byen for eksempel, forteller Bente Marit.

IMG_4384.JPG

Datteren Jenny Olivia går i Oppigard barnehage, som er en av tre av studentbarnehager som ligger på Nattland. Bente Marit sier barnehagen også hadde betydning for at hun valgte å bo på Nattland.

— Jeg tok en titt og synes det var så fint å se en naturlig barnehage, med jord, gress, trær og sand. De ansatte ga også et veldig godt inntrykk, og vi stortrives i barnehagen.

27653635_10156601723331393_1719082604_o.jpg

Hva var ditt førsteinntrykk av studentbyen?
—  Jeg var litt redd for at det kom til å bli for tett på naboene, men tvert imot har det vært fint å ha mange folk rundt seg. Jeg kan fint slippe Jenny ut uten problemer, og da kommer det gjerne andre unger som også vil leke.

Bente Marit legger til at det er fint å bo i nærheten av andre som er i samme situasjon som henne, nemlig studenter med barn.

—  Alle sier hei til deg, er hyggelige og inviterer gjerne inn på besøk.

Hvordan er uteområdet?
—  Det er så deilig at det er grøntområder og masse lekeplasser overalt. I tillegg er det kort vei å gå opp på fjellet eller til en sandvolleyballbane om sommeren.

Natland_JSM_04.jpg

Boligene inneholder det meste av hvitevarer, men innredningen må man stå for selv. Bentes første tanke var "hvordan skal jeg klare å få dette til å bli hjemmekoselig", men det viste seg å ikke være noe problem.

— Det er egentlig bra at alt er så hvitt, så kan man forme det slik man ønsker selv. Teppe er mitt absolutte interiørtips til alle som flytter hit, kjøp et stort gulvteppe!  

IMG_4319.JPG

—  Jeg har vært inne i flere av boligene her, og det er så kult å se at alle har forskjellig interiørstil. Det kommer veldig tydelig frem her når alle boligene i utgangspunktet er like. Man får mulighet til å sette sitt preg.

IMG_4444.JPG

Vil du anbefale andre å bo på Nattland?
— Absolutt, er du student med barn er dette den beste plassen å bo i Bergen. Jeg gleder meg alltid til å komme inn døren og hjem!, avslutter hun.

Boligen til Bente Marit er på 65kvm over to etasjer med to soverom, stue, kjøkken, gang, bad og terrasse.

Ønsker du å bo i en tilsvarende familiebolig? Send inn din søknad her!

IMG_4390.JPG