Om Jekteviken

Barnehage
I øverste etasje er det barnehage på dagtid, Jekteviken barnehage. Utendørs lekeareal tilknyttet barnehagen er tilgjengelig etter stengetid.

Bod
Alle boligene har hver sin bod. Bodene finner dere merket med romnummer i 1. etasje, i begge boligblokkene. Bolig 208 og 308 har bod i leilighet.

HC-toalett til gjester
I hver etasje er det HC-toalett til bruk for gjester.

Oppvarming
Det er panelovner med termostatstyrt regulering. Alle ovner er satt til en kjernetemperatur på 18 grader, men dere kan stille temperaturen opp og ned 6 grader. Badet reguleres fra et sentralt system, for å regulere dette må dere melde fra om ønsket temperatur på skademelding.

Parkering
Jekteviken har kun HC-parkering. Les mer om regler og hvordan du bestiller parkering her.

Post
Alle har hver sin postboks i kjelleren, åpnes med romnøkkel.

Strøm
På husleiefakturaen er det lagt inn fellesutgifter til energi som dekker varmtvann, ventilasjon, heis, utelys og andre tekniske installasjoner. I tillegg til dette må du opprette en avtale med et energiselskap for energiforbruk på din egen bolig. Hvis du ikke skaffer deg en energileverandør sender BKK faktura direkte og bruker «leveringsplikt», som er et veldig dyrt alternativ i forhold til å ha en avtale.

Sykkelparkering
Det er sykkelstall i kjelleren. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel
Utenfor studentboligene er det søppelnedkast som åpnes med BIR-tag. Finn ditt nærmeste returpunkt for glass- og metallemballasje her.

Vaskemaskin
Det er ikke eget vaskeri i bygget, men leilighetene har opplegg for privat vaskemaskin på badet, enten på vegg eller i servant.