Hvordan søke på studentbolig

Her finner du beskrivelse av søknadsprosessen steg for steg.

Gå inn på https://bo.sammen.no.

1. Registrer deg ved å klikke på "Logg på Min side" og velg "vil du opprette en ny konto?". Følg instruksjonene og fyll inn din informasjon.

Skjermbilde cec 1.PNG

Skjermbilde cec 2.PNG

2. Når du er logget inn vil du se menyen "Søk" på topplinjen. Klikk på den og velg "Søk bolig".

Skjermbilde cec 3.PNG

3. Klikk på pluss-tegnet nederst i høyre hjørne for å begynne på din søknad. Nå vil du bli bedt om å velge en venteliste. Det er viktig at du velger riktig venteliste. 

Skjermbilde cec 4a.PNG

 


Klikk på "neste" for å registrere dine boligønsker. 

4. Hvis du allerede kjenner til en annen student du ønsker å bo sammen med/i nærheten av kan du legge til dette i søknaden. Det er en linje i søknaden der det står "Hvis aktuelt: Navn på samboer i bolig". Begge søkere må skrive inn hverandres navn her for at vi skal kunne ta hensyn til dette og dere må sende oss en e-post og informere oss om ønsket deres.

De som søker om parleilighet må føre opp den de skal bo med som samboer.

De som ennå ikke er student må føre opp det studiestedet de har søkt på/har på førsteplass på søknaden under "studiested".

Skjermbilde cec 5.PNG

5. I det neste steget skal du velge hvor du ønsker å bo ved å krysse av i boksene til høyre for den ønskede boligen. Du kan velge opp til 3 boliger og klikk på "neste" for å sette dem i prioritert rekkefølge før du lagrer søknaden din.

Skjermbilde cec 6.PNG

Skjermbilde cec 7.PNG

Skjermbilde cec 8.PNG

6. Når du klikker på "lagre" er søknaden din registrert hos oss.

NB! Sensitiv informasjon som medisinske dokumenter og attester kan ikke sendes som e-post grunnet GDPR, det må sendes med post til Sammen Bolig eller leveres i lukket konvolutt til Fantoft Servicesenter.

Lykke til!