Om Hatleberg

Adresse
Navn
Hatleberg Studentboliger + romnr.
Hatleveien 5 + Inngangsbokstav (A, B, C, D, E eller F)
5041 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Beboerkontakter
Formålet med Beboerkontakter er å informere nye beboer om livet i studentbolig. Beboerkontaktene er aktive fra august til mai.

Bod
For å få tildelt hylle i bodrom må du sende en henvendelse gjennom Min side. Du vil få tildelt hylle hvis det er ledig kapasitet. Ikke plasser verdifulle gjenstander i boden og husk at ting lagres på eget ansvar. Vær oppmerksom på at du selv er ansvarlig for tingene du har i boden, og husk å merke tingene med navn og romnummer.

NB: Husk å tømme boden ved utflytting.

Fellesareal
Sammen Renhold står for vask av trapper og korridorer. Toalett/bad og kjøkken har beboerne selv ansvar for å holde rent.

Fellesrom
I fellesområdet i C-blokken kan man spille gratis bordtennis. Det er også biljardbord som koster kr 5 per spill. Like ved biljardbordet er det dartspill og fussball. Det blir vist film og fotballkamper på storskjerm. Det er eget tv-rom i kjelleren ved fellesområdet. Åpningstider er søndag til torsdag fra kl. 10.00-23.00, fredag og lørdag fra kl. 10.00-00.00.

Lesesal
Lesesalen finner du i fellesområdet i C-blokken. Åpningstider hele uken er 07.30-22.00.

Lagring av møbler
Vi har dessverre ikke mulighet for å lagre møbler som dere ikke ønsker å benytte. Dere kan lagre dette et annet sted, men vi gjør oppmerksom på at ved utflytting må alle møbler være satt tilbake (mangler vil bli fakturert). Møbler og annet dere har kjøpt inn selv må være fjernet ved utflytting. Speil som limes opp på dører etc vil bli fjernet for beboers regning.

Parkering
Hatleberg har anviste plasser for beboerparkering. Send en henvendelse gjennom Min side for å få godkjent parkering. Se mer informasjon om parkering her.

Post
Posten finner du i kjelleren ved inngangspartiet i C-blokken.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Sykkel
Det er sykkelparkering i alle bygg bortsett fra F og C. Bruk tag for tilgang. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel
Det er søppelnedkast i gangene i blokk A, B, C, D og E og utenfor inngangen i blokk F. Husk: her skal kun husholdningsavfall og posene må knytes godt sammen. Det finnes også papircontainer, plastcontainer, conteiner for store gjenstander og glass- og metallcontainer ved blokk B.

TU
Beboerne på Hatleberg og Øyjordsveien har en egen Facebook-gruppe der de kan kommunisere. Sjekk også ut Facebook-siden til TU Hatleberg/Øyjordsveien eller ta kontakt på e-post: tuhatleberg@gmail.com. TU Hatleberg/Øyjordsveien har også en egen nettside

Vaskeri
Alle byggene på Hatleberg har vaskeri i kjelleren. F-blokken har i 1. etasje. Les mer om vaskeri her.