Om Gyldenpris

Adresse
Gyldenpris Studentboliger
Gyldenprisveien 19 + rom nr.
5056 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Balkong
I hver etasje er det en felles balkong.

Bod
Alle har tilgang til bod for lagring av utstyr. Boden finner du i 1. etasje. Sett ikke verdifulle gjenstander i boden og sørg alltid for at den er forsvarlig låst. Vær oppmerksom på at lagring i bod er på eget ansvar.

Fellesarealet
Sammen Renhold står for vask av trapper og korridorer. Toalett/bad og kjøkken har beboerne selv ansvar for å holde rent.

Fellesrom
I 2. etasje er fellesrommet som er åpent for alle beboere. Her finner du biljard, brettspill, tv, musikkanlegg, dvd-spiller, stekeovn, frys etc. Bruk det så mye du vil, men rydd etter deg så det er koselig for andre å komme inn der. Fellesrommet er åpent frem til kl. 23.00 søndag til torsdag, og kl. 24.00 på fredag og lørdag.

Lagring av møbler
Vi har dessverre ikke mulighet for å lagre møbler som dere ikke ønsker å benytte. Dere kan lagre dette et annet sted, men vi gjør oppmerksom på at ved utflytting må alle møbler være satt tilbake (mangler vil bli fakturert). Møbler og annet dere har kjøpt inn selv må være fjernet ved utflytting. Speil som limes opp på dører etc vil bli fjernet for beboers regning.

Parkering
Gyldenpris har anviste plasser for beboerparkering. Les mer om regler og hvordan du bestiller parkering her.

Porttelefon
Med porttelefon kan du låse opp hoveddøren fra din egen bolig når du får besøk.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Sykkelparkering
Sykkelbod i 1. etasje borte ved oppslagstavlen. Sykler må merkes med oblat som kan hentes i informasjonsskranken på Studentsenteret. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel
På området utenfor 1. etasje står det fire søppelsjakter formet som sylindere. Pass på å bruke disse riktig slik at de ikke overfylles. Papp, glass og papir kastes i containere like i nærheten. Sjekk bir.no.

TU
Gyldenpris Studentboliger har en egen Facebook-side der vil du finne det meste av oppdatert informasjon. Gyldenpris har også en egen nettside. Der finner du som beboer informasjon om hvordan du kan kontakte TU, diverse dokumenter/regler, samt en kalender for fellesrommet.

TU kan også kontaktes på epost tu-leder@gyldenpris.no