Flytte ut

Oppsigelse
Kontrakten din må sies opp via Min Side. Sammen bolig aksepterer ikke andre former for oppsigelse av leiekontrakten. Husk at du har 4 måneders bindingstid fra kontraktstart, og 2 måneders oppsigelsetid etter dette. Dersom du flytter ut i august, gjelder egne regler.

Utvask
Når leietiden er utløpt skal leieren levere boligen med tilbehør tilbake til SiB, rengjort og i samme stand som da den ble overtatt. Husk å ta med deg alt som tilhører deg, og tøm boden din.

Du vil få tilbud om sjekk av din bolig sammen med renholdsavdelingen vår 1-2 uker før kontrakten din går ut. Dette er ikke obligatorisk. Hører du ikke fra en av våre renholdere, ta kontakt med Sammen Renhold på renhold.bolig@sammen.no i god tid før du flytter ut dersom du ønsker sjekk.

Her finner du informasjon om det som må vaskes før du flytter ut.

 GET-utstyr
Ruter og kabel du bruker for å få tilgang til Wi-Fi må ikke fjernes fra boligen. Dersom dette mangler, vil du bli fakturert kr. 1000,-.

Alt ekstra utstyr du selv har bestilt, må du ta med deg og returnere til GET selv.

Nøkler
Nøkler og vaskerikort må leveres før kl 12:00 den dagen kontrakten din slutter til Sammen Informasjon på Studentsenteret. Nøkler kan også leveres til Sammen Trening på Studentsenteret i deres åpningstider, så lenge det er samme dag som kontrakten din går ut. Rekker du ikke våre åpningstider, kan du benytte nøkkelboksen på Fantoft. Den finner du ved inngangen til Sammen Bolig i N-blokken. Husk å legge nøkler og vaskerikort i en lukket konvolutt merket med navn og romnummer.

 Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om nøkler.

Depositum
Depositumet overføres til deg 4-6 uker etter kontraktsslutt, så fremt renholdssjekk er godkjent og alle utestående regninger er betalt. Husk at du må oppdatere bankinformasjonen din på Min Side.

Her finner du svar på vanlige spørsmål rundt depositum.

Ta gjerne kontakt med vår økonomiavdeling dersom du lurer på noe.

Brukerundersøkelse
Vi i Sammen Bolig ønsker å gi våre studenter et så godt botilbud som mulig! I den anledning håper vi at du vil ta deg tid til å svare på noen spørsmål om din botid hos oss. Undersøkelsen tar ca 2 minutter. På forhånd takk for hjelpen!

 

Vi håper at du har hatt en fin tid mens du har bodd hos oss. Lykke til videre og velkommen igjen hvis du senere skulle ha behov for en studentbolig.