Flytte inn

Har du akseptert kontrakten din?
Dette gjøres ved å logge inn på Min Side. Du kan signere med enten Bank ID eller med sms kode. 

Gjør deg kjent med vårt boligreglement
Når du signerer kontrakten din så aksepterer du også vårt boligreglement. Boligreglementet finner du her.

Hva med depositum?
Depositumet må være betalt samtidig som du aksepterer kontrakten. Hvis du har problemer med å betale det direkte fra Min Side så finner du faktura nederst på kontrakten. 

Hvor kan jeg hente nøkler?

Grunnet den pågående situasjonen rundt korona-utbruddet, er Sammen Informasjon på Studentsenteret stengt.

Alle nøkler til våre boliger må nå hentes og leveres hos Sammen Fantoft Servicesenter (Fantoftvegen 14i). Våre åpningstider finner du her. Husk at det kun er beboer som kan hente ut nøkler til sitt rom og at nøkler kun kan hentes i våre åpningstider. Hvis du får en annen person til å hente nøklene for deg må du sende en henvendelse fra Min Side med navn på denne personen. Sammen med nøklene får du også vaskerikort. Husk å få med deg sykkeloblat hvis du trenger det.

Skademelding og renhold
Skulle det være noe galt med boligen din når du flytter inn må dette meldes på skademelding til våre vaktmestre. Du registrerer en henvendelse fra Min side her. Har du spørsmål om renholdet i din bolig sender du dette også inn som en henvendelse fra Min side.

For å registrere en henvendelse klikker du på "Din bolig" og deretter på "henvendelser". Så klikker du på den oransje rundingen nede i høyre hjørne for å opprette en ny.

Gjør deg kjent med boligen din
Velg din bolig på siden vår og legg den som en favoritt på hjemskjermen. Da kan du enkelt få tilgang til informasjon om alt vedrørende din bolig.