Om Grønneviksøren

Adresse
Grønneviksøren Studentboliger- «romnummer»,
henholdsvis Møllendalsveien 52 eller Møllendalsveien 54
5009 Bergen.

Boder
For å få tildelt hylle i bodrom må du sende en henvendelse gjennom Min side. Vær obs på at det er kun et begrenset antall boder.
Bodene finner du i 1. etasje i Møllendalsveien 54, og du får tilgang med tag. Det anbefales ikke å oppbevare verdifulle ting i boden, da lagring er på eget ansvar.

NB: Husk å tømme boden ved utflytting.

Fellesarealet
Sammen Renhold står for vask av fellesrom, postrom og vaskeri. Toalett/bad og kjøkken har beboerne selv ansvar for å holde rent. 

Fellesrom
Det er to fellesrom tilgjengelige for beboerne. Ett i Møllendalsveien 52 og ett i Møllendalsveien 54, begge i 7. etasje. Det er beboerne og TU sitt ansvar å sørge for at fellesrommet brukes i tråd med reglene, samt sørge for jevnlig renhold. Fellesrommene har trådløst Internett. Fellesrommene er åpne frem til kl. 23.00 søndag til torsdag, og kl. 24.00 på fredag og lørdag.

Møblering
Alle boligene i Grønneviksøren er umøblerte, men felleskjøkken er utstyrt med stoler og bord. Fellesrommene er møblerte med sofaer og bord, og takterrassene er utstyrt med sittegrupper og grillmuligheter.

Parkering
Ved Grønneviksøren Studentboliger tilbys det kun HC-parkering. Send en henvendelse fra Min side for å få parkeringstillatelse.

Porttelefon
Med porttelefon kan du låse opp hoveddøren fra din egen bolig når du får besøk.

Post
Dørnøkkel passer til postboks merket med hybelnummer. Postrommet finner du i 1. etasje i hvert bygg.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Sykkel
Sykler bør parkeres i sykkelstallen i bygg 54. Bruk romnøkkelen for tilgang. Sykler må merkes med oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel
Søppel skal kastes i egne nedkast i bakgården. Nedkastene for papp og papir i bakgården er bare for mindre avfall. Større pappkartonger skal kastes i containere på nordsiden av byggene ved 52 A. Finn ditt nærmeste returpunkt for glass- og metallemballasje her.

BiR har full gjenvinningsstasjon i Møllendalsveien 31.

TU
Kontakt TU via e-post: tugronneviksoren@gmail.com eller via Facebook-siden til TU Grønneviksøren. Grønneviksøren har også en egen Facebook-gruppe for alle beboerne.

Vaskeri
Vaskeriet finner du på bakkeplan i bygg 52. Les mer om vaskeri her.