Om Frydenbø

Adresse
Frydenbø Studentboliger
Nylundsveien 50 + romnr.
5162 Laksevåg

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Bod
Alle boenheter har tilgang til bod for lagring av utstyr. Du finner bodene i 1. etasje i samme korridor som fellesrommet. Sett ikke verdifulle gjenstander i boden og sørg alltid for at den er forsvarlig låst. Vær oppmerksom på at lagring i bod er på eget ansvar.

Fellesarealet
Sammen Renhold står for vask av trapper og korridorer. Toalett/bad og kjøkken har beboerne selv ansvar for å holde rent.

Lås
Det er tag-system for låser. Ved hovedinngang legger du brikken inntil leseren og brikken vil bli oppdatert. Når du skal låse eller åpne rommet legger du brikken inntil låsen og vrir opp eller igjen låsen. Det er ikke smekklås og du må fysisk låse døren.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Sykkel
Sykler kan plasseres i eget sykkelskur på utsiden av bygget. Sykler må merkes med oblat som kan hentes i informasjonsskranken på Studentsenteret. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel
Søppel- og papircontainer finner du på området. Husk å knyte posene godt sammen.

TU
Feltseng, bord, stoler og symaskin er tilgjengelig for utlån. Ellers er det filmer og spill på fellesrommet, verktøykasse, fotballmål og utemøbler i boden, støvsugere og strykejern osv. Det som er plassert på fellesarealene er i hovedsak hele huset sitt og er dermed til fri benyttelse.

Sjekk ut Frydenbøs Facebook-side, eller kontakt TU på tu.frydenbo@gmail.com

Vaskeri
Frydenbø har åpent vaskeri i kjelleren. Bruken av dette er inkludert i husleien.