Om Fridalen

Adresse 
Fridalen Studentboliger
Fridalsveien 22 + romnr.
5063 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Bilder/plakater i bolig
Oppheng av bilder, plakater og annet er kun tillat fra bildelist ved taket.

Bod
Alle har tilgang til bod merket med romnummer for lagring av utstyr i underetasjen. Man deler bod med dem man bor i kollektiv med. Sett ikke verdifulle gjenstander i boden og sørg alltid for at den er forsvarlig låst. Låsen på boden åpnes med romnøkkel. Vær oppmerksom på at lagring i bod er på eget ansvar.

Fellesarealet
Sammen Renhold står for vask av trapper og korridorer. Toalett/bad og kjøkken har beboerne selv ansvar for å holde rent.

Fellesrom
Fellesrom for alle beboere finner du i kjelleren ved vaskeriet. Døren åpnes med husnøkkel. Fellesrommet er åpent frem til kl. 23.00 søndag til torsdag, og kl. 24.00 på fredag og lørdag.

Heis
Det er heis i bygget.

Lagring av møbler
Vi har dessverre ikke mulighet for å lagre møbler som dere ikke ønsker å benytte. Dere kan lagre dette et annet sted, men vi gjør oppmerksom på at ved utflytting må alle møbler være satt tilbake (mangler vil bli fakturert). Møbler og annet dere har kjøpt inn selv må være fjernet ved utflytting. Speil som limes opp på dører etc vil bli fjernet for beboers regning.

Parkering
Vi tilbyr dessverre ikke parkering ved Fridalen.

Porttelefon
Ved inngangsdøren finner du porttelefon hvor besøkende kan ringe på.

Postbokser
Ved hovedinngangen har du egen postboks merket med ditt romnummer.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Søppel og resirkulering
Søppel kastes på nedsiden av bygget. Papp og papir finner du på oppsiden av bygget. Husk å knyte posene godt sammen. Finn ditt nærmeste returpunkt for glass- og metallemballasje her.

Sykkelparkering
På baksiden av bygget og ved inngang mot Schweigårdsvei er det sykkelparkering under tak. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.

Takterrasse
Beboerne har tilgang til en liten takterrasse i 4. etasje. Gå ut via trappeløp i enden av bygget mot bybanen.

TU Fridalen
Sjekk ut Facebook-siden til Fridalen Studentboliger, eller kontakt TU per e-post: tu_fridalen@hotmail.com.

Vaskeri
Vaskeriet finner du i kjelleren på bygget. Les mer om vaskeri her.