Flytte inn?

Her finner du alt du lurer på om nøkler og innflytting.

Har du akseptert kontrakten din?
Dette gjøres ved å logge inn på Min Side. Du kan signere med enten Bank ID eller med sms kode. 

Gjør deg kjent med vårt boligreglement
Når du signerer kontrakten din så aksepterer du også vårt boligreglement. Boligreglementet finner du her.

Hva med depositum?
Depositumet må være betalt samtidig som du aksepterer kontrakten. Hvis du har problemer med å betale det direkte fra Min Side så finner du faktura nederst på kontrakten. 

Hvor kan jeg hente nøkler?
De som skal bo på Fantoft, Brann Stadion og Fridalen Studentboliger henter nøklene sine på servicesenteret på Sammen Fantoft (Fantoftvegen 14i). For alle andre boliger må nøkler hentes hos Sammen Informasjon på Studentsenteret (Parkveien 1). Våre åpningstider finner du her. Husk at det kun er beboer som kan hente ut nøkler til sitt rom og at nøkler kun kan hentes i våre åpningstider. Hvis du får en annen person til å hente nøklene for deg må du sende en mail til informasjon@sammen.no med navn på denne personen. Sammen med nøklene får du også vaskerikort. Husk å få med deg sykkeloblat hvis du trenger det.

Skademelding og renhold
Skulle det være noe galt med boligen din når du flytter inn må dette meldes på skademelding til våre vaktmestre. Du registrerer en henvendelse fra Min side her. Har du spørsmål om renholdet i din bolig sender du dette også inn som en henvendelse fra Min side.

Gjør deg kjent med boligen din
Velg din bolig på siden vår og legg den som en favoritt på hjemskjermen. Da kan du enkelt få tilgang til informasjon om alt vedrørende din bolig.