Flytt inn med kjæresten på Fantoft

Ledige parboliger på Fantoft Familieboliger!På Fantoft Familieboliger bor du sammen med andre studenter. Det er lett å få seg venner her og det er et veldig sosialt og hyggelig sted å bo.
På Fantoft Familieboliger bor du sammen med andre studenter. Det er lett å få seg venner her og det er et veldig sosialt og hyggelig sted å bo.

Du kan velge mellom hybel på 10-13 kvm eller leilighet på 40-61 kvm.

Ta kontakt med oss på bolig@sammen.no for å avtale visning.

Kollektivtransport

Fantoft Familieboliger ligger ca. fem km sør for Bergen sentrum. Det ligger rett ved et bybanestopp som gjør at selv om Fantoft ligger litt utenfor Bergen sentrum, er det fremdeles et sentralt sted å bo. Bybanen tar deg likevel til sentrum på under 20 minutter og til flyplassen på 25 minutter. Skal du studere på HVL tar det deg åtte minutter å komme til skolen på Kronstad. 

Nærområdet

Like ved boligene ligger treningssenteret Trene Sammen Fantoft, der du kan trene til studentpris. I tillegg finnes det en matbutikk og to barnehager drevet av Sammen. Beboere med med barn vil få prioritert plass i disse barnehagene. Har du allerede barn i en av disse barnehagene vil du bli prioritert ved tildeling av familiebolig på Fantoft. Ikke langt unna finner du Sletten senter med flere butikker. Det er også fine naturområder like i nærheten som blant annet Tveitevannet og Storetveitmarken. 

Velkommen til oss :)

Beskrivelse
Beskrivelse

Tekst
Tekst