Om Damsgård

Adresse
Damsgård Studentboliger
Damsgårdsveien 18 + rom nr.
5058 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Bod
Alle boenheter har tilgang til bod i kjelleren for lagring av utstyr. To eller tre beboere deler hver bod, og man bruker romnøkkel for tilgang.
Sett ikke verdifulle gjenstander i boden og sørg alltid for at den er forsvarlig låst. Vær oppmerksom på at lagring i bod er på eget ansvar. Boden må tømmes ved utflytting.

Fellesareal
Sammen står for vask av trapper og korridorer. Toalett/bad og kjøkken har beboerne selv ansvar for å holde rent.

Fellesrom
Fellesrommet finner du i 6. etasje. Her er også tilgangen til takterassen. Bruk romnøkkelen din for tilgang. Vi oppfordrer brukerne av fellesrommet i 6. etasje til å holde det ryddig og fint. Fellesrommet er åpent frem til kl. 23.00 søndag til torsdag, og kl. 24.00 på fredag og lørdag.

Lagring av møbler
Vi har dessverre ikke mulighet for å lagre møbler som dere ikke ønsker å benytte. Dere kan lagre dette et annet sted, men vi gjør oppmerksom på at ved utflytting må alle møbler være satt tilbake (mangler vil bli fakturert). Møbler og annet dere har kjøpt inn selv må være fjernet ved utflytting. Speil som limes opp på dører etc vil bli fjernet for beboers regning.

Parkering
Kun HC-parkering. 

Post
Du finner postrommet i kjelleren.

Porttelefon
Med porttelefon kan du låse opp hoveddøren fra din egen bolig når du får besøk.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Sykkel
Sykkelparkering finner du i garasjen, du får tilgang med tag. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel
I kjelleren ved postrommet finner du et eget søppel-nedkast. Søppel skal kastes i nedkast og ikke settes på gulvet. Husk å knyte posene godt sammen. Papircontainer finner du ved hovedinngangen. Finn ditt nærmeste returpunkt for glass- og metallemballasje her.

TU
TU på Damsgård kan kontaktes på epost tudamsgaard@gmail.com eller gjennom TU sin Facebook side.

Vaskeri
Vaskeriet finner du i kjelleren på bygget. Les mer om vaskeri her.