Om Brann Stadion Studentboliger

Adresse

[Navn] 
Brann Stadion Studentboliger [Romnr] 
Kniksensplass 4, 6, 8 eller 10 
5063 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Bilder/plakater
Oppheng av bilder, plakater og annet er kun tillat fra bildelist ved taket.

Bod
Legg inn en henvendelse under "bod" på Min side, så tildeler vi bod til deg hvis det er ledig kapasitet.

Du vil få beskjed om hvor du har fått tildelt bod i tillegg til et hyllenummer. Det er viktig at du kun bruker hyllen med dette nummeret på. Bodene i U1-12 ligger i enden av sykkelstallen. Bodene i U1-14 ligger ved vaskeriet.

To personer deler én bod. Bodene merkes med navn, romnummer og inneværende semester. Det anbefales ikke å oppbevare verdifulle ting i boden, da lagring er på eget ansvar. Boden må tømmes ved utflytting.

Dør
Døren inn til din bolig låser seg automatisk etter ett minutt. Ønsker du umiddelbar låsing bruker du nøkkelbrikken på låsen og deretter lukker du den.

Fellesarealet
Sammen Renhold står for vask av trapper og korridorer. 

Fellesrom
I korridoren i 1. etasje i Kniksens plass 8 finner du fellesrommet med sofaer, bordtennis, beer pong, fussball, stort felleskjøkken, bøker, brettspill, wifi og TV. Dette kan benyttes av alle beboere. Bokhyllene på fellesrommet er ment som "take one - leave one", så hvis du har noen bøker du vil kvitte deg med, kan du sette dem fra deg her eller ta med deg en du har lyst til å lese. Fellesrommet er åpent frem til kl. 23.00 søndag til torsdag, og kl. 24.00 på fredag og lørdag.

Parkering 
Vi tilbyr dessverre ikke parkering ved Brann Stadion. Ta kontakt med oss dersom du trenger HC-parkering.

Post 
Du finner postkasser ved alle inngangspartiene som åpnes med tag. Det er kun din postkasse som vil åpne seg når man legger brikken på leseren.

Ringeklokke
Ringeklokken fungerer slik at gjester søker opp ditt romnummer på displayet utenfor og ringer opp. Da vil det ringe på din mobiltelefon (telefonnummeret du har registrert på Min side) og du kan åpne døren ved å taste 5.

Sykkel
Sykkelparkering finner du i sykkelboden til venstre for inngang til Kniksens plass 4. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel 
Restavfall kastet i nedkast langs bygget. Papir/papp og plast kastet i nedkast plassert ved enden av bygget mot utendørs fotballbane. Alle nedkast åpnes med tagen din. Finn ditt nærmeste returpunkt for glass- og metallemballasje her.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Støvsuger og vaskesaker
TU har noen støvsugere og vaskeutstyr som alle kan benytte seg av. Dette finner du på toalettet på fellesrommet. Der er det også en liste der man registrerer utlån og tilbakelevering.

TU
TU ved Brann Stadion Studentboliger kan kontaktes på tubrannstadion@gmail.com. TU har hovedansvaret for fellesrommet, hjelper beboere, har tett dialog med Sammen og arrangerer ulike fester/arrangementer for alle på bygget. Brann Stadion Studentboliger har også en egen Facebook-gruppe for alle beboerne.

Vaskeri
Vaskeriet ligger i 0. etasje i Kniksens plass 4 ved siden av bodene. Les mer om vaskeri her. Vaskeriet har såpedosering. Er du allergiker kan du velge bort såpe i vaskeriet og legge inn en vaskeball med eget vaskemiddel. 

På vaskeriet finnes det også strykebrett og strykejern.

Ventilasjon og varme
På panelet på veggen over brannalarmen kan du stille inn ønsket temperatur og viftestyrke på rommet ditt. Dette er ikke en air condition, så du vil ikke kunne få det kaldere inne enn det er ute, men du vil kunne få mer luft. Når det gjelder radiatorene er disse styrt av Sammen og blir skrudd helt av om sommeren. Når det blir kaldere ute så skrur vi dem på og du vil da kunne stille inn temperatur på denne og. For at varmekablene på badet skal virke må bryteren inne på badet stå på. Temperaturen styres av Sammen.

Alle boliger mot fotballbanen kan bare åpnes i toppen av sikkerhetsmessige årsaker. Vinduet er ikke en rømningsvei. For å øke mengden luft på hybelen kan du skru opp ventilasjonsanlegget med betjeningspanelet på veggen.

Annen info om Brann Stadion Studentboliger
På kampdager/dager med arrangement vil det være mye folk og aktivitet i området, og høyt volum fra musikkanlegg og publikum, både før, under og etter kamp. Vinduer som vender inn mot banen vil bli skjermet med duk eller banner for å hindre innsyn til boligene. Brann kan også ved utvalgte treninger iverksette slike tiltak.

Vinduer skal være lukket pga. fare for røyk og mye lyd fra arrangementet. Brannvarslingsanlegget er ømfintlig og kan utløses i forbindelse med røyk fra pyro-effekter. Brann gis tilgang til å låse seg inn i boliger med utløst brannalarm/forvarsel for å sjekke forholdene. Brann har vakter rundt stadion, og har lov til å gripe inn ved forstyrrelser eller misbruk av alarmer.

Brann fjerner eventuelt søppel fra tilskuere utenfor stadion etter arrangement. Beboere har ikke anledning til å profilere andre fotballag fra vinduer og fasader på Brann Stadion.

På kampdager vil SK Brann disponere halvparten av fellesrommet (den delen med bordtennisbordet). Skillevegg blir lukket slik at det ikke forstyrrer for annen aktivitet på fellesrommet.