Alrek Studentboliger

Adresse

[Navn]
Alrek Studentboliger [Romnr]
Årstadveien 25
5009 Bergen

Se Skyss' reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Badstuen/dusj
Badstuen kan slåes på når som helst. Alle som bruker den er ansvarlig for å slå den av igjen etter bruk og forlate stedet i en ren og ryddig tilstand.

Bod
Boder finner du på loftet over 5. etasje (de som bor i 7. etasje har boder i 8. etasje). Du kan fritt velge en ledig bod, uavhengig av nummerering. Bodene må låses med egen lås og merkes med navn, romnummer og inneværende semester. Det anbefales ikke å oppbevare verdifulle ting i boden, da lagring er på eget ansvar.

NB! To hybler deler én bod. Boden må tømmes ved utflytting.

Bordtennis
Bordtennisbordet står i kjelleren utenfor vaskeriet. Racket og ball kan du låne av TU.

Fellesarealet
Sammen Renhold står for vask av trapper og korridorer. Toalett/bad og kjøkken har beboerne selv ansvar for å holde rent.

Fellesrom
I kjelleren på Alrek finner du fellesrommet med sofaer og TV. Dette kan benyttes av alle beboere. Fellesrommet er åpent frem til kl. 23.00 søndag til torsdag, og kl. 24.00 på fredag og lørdag.

Lagring av møbler
Vi har dessverre ikke mulighet for å lagre møbler som dere ikke ønsker å benytte. Dere kan lagre dette et annet sted, men vi gjør oppmerksom på at ved utflytting må alle møbler være satt tilbake (mangler vil bli fakturert). Møbler og annet dere har kjøpt inn selv må være fjernet ved utflytting. Speil som limes opp på dører etc vil bli fjernet for beboers regning.

Parkering
Alrek har anviste plasser for beboerparkering. Les mer om regler og hvordan du bestiller parkering her.

Post
Du finner postrommet ved inngangspartiet.

Sykkel
Sykkelparkering finner du foran bygget, eller i sykkelbod i kjelleren. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.

Søppel
Alt søppel kastes i containere på forsiden av bygget. Finn ditt nærmeste returpunkt for glass- og metallemballasje her.

Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.

Takterrasser
Alrek har tre større terrasser. En i femte etasje og to i syvende. Disse er åpne for alle beboerne. Syvende har nydelig utsikt over Bergen og benyttes ofte til grilling. Vis hensyn overfor de som bor i syvende.

TU
Blant godene TU har stått bak så langt er badstue, pianorom, musikkrom, ny lesesal og bordtennisbord. De arrangerer også diverse sosiale arrangement et par ganger i semesteret.

Sjekk ut Facebook-gruppen for Alreks beboere og TU Alreks Facebook-side. Har du lyst til å bli med i TU og bli en del av bindeleddet mellom Alreks beboere og Sammen? Ta kontakt med TU på tu.alrekstudentbolig@gmail.com.

Vaskeri
Vaskeriet finner du i kjelleren av D-delen av bygget. Ta heisen til etasje 0 og følg korridoren mot høyre. Les mer om vaskeri her.