5 gode grunner til å velge Sammen Bolig

Skal du studere og trenger en studentbolig i Bergen? Studentsamskipnaden på Vestlandet (Sammen) tilbyr rimelig bolig til alle studenter over 18 år som studerer på en utdanningsinstitusjon tilknyttet Sammen.

Her er 5 gode grunner til hvorfor du skal velge studentbolig fra Sammen Bolig:

1. Variert
Sammen Bolig har et variert utvalg av boligtyper. Om du ønsker å bo alene, med venner, i par, eller med familie har vi noe som passer for alle. I tillegg er noen av leilighetene møblert, mens andre ikke.  Det er også stor variasjon med tanke på beliggenhet (se punkt fem).

2. Rimelig
Sammen Bolig tilbyr konkurransedyktige priser som er rimeligst mulig for studenter. Alt overskudd vil alltid gå tilbake til studentene for at de skal ha det best mulig. En ettroms-leilighet på 17kvm koster gjennomsnittlig 4 935 kroner hos oss. I tillegg har de fleste boligene fastpris på strøm, noe som både er billig og trygt. Sammenlignet med tall fra hybel.no, hvor en ettroms-leilighet hadde en gjennomsnittlig pris på 9 150 kroner i 2023, ville man spart 50.580 kr på 12 måneder ved å bo hos oss. 

3. Trygt
Ikke bare er det variert og rimelig å bo hos Sammen Bolig, men det er også trygt. Hos oss er du garantert en stabil og profesjonell utleier. Alle leietakere må skrive under en kontrakt og betale et depositum, noe som er både trygt for deg og oss. På alle bygg er det en vaktmester tilgjengelig som kan hjelpe deg om det skulle være noe. Vaktmester kan enkelt kontaktes via "Min Side". Har du et akutt problem utenom våre åpningstider kan du enkelt kontakte Securitas. Som nevnt er det fastpris på strøm i de fleste boligene som ikke minst er billig, men også trygt og forutsigbart. Hos oss vil du alltid bli godt ivaretatt som leietaker. 

4. Sosialt
En av de mange fordelene med å bo hos oss er det sosiale miljøet. I våre boliger bor det kun studenter som er i akkurat samme situasjon som deg. Dette gjør terskelen for å bli kjent med nye folk litt lavere. I tillegg har de fleste studentboligene et fellesområde som er åpent for alle. Alle våre store studentboliger har et tillitsutvalg (TU) som består av frivillige og engasjerte beboere som jobber for at alle skal ha det så bra og sosialt som mulig. De har ansvaret for å arrangere fester og andre sosiale sammenkomster, og å sørge for at fellesrommene er best mulig for alle. 

5. Sentralt
Sammen Bolig har hybler og leiligheter spredt utover Bergen. Uansett hvilket universitet eller høyskole du går på, finner du et sted å bo i nærheten. Alt fra i sentrum til Fantoft og på Hatleberg. Boligene ligger også nærme kollektivtransport slik at du enklest mulig kan bevege deg rundt i Bergen. Med andre ord, vi tilbyr noe for enhver smak. 

Les mer om praktisk informasjon rundt søknadsprosessen her.