Man blir virkelig glad i de som jobber her!

Synnøve har tre barn som alle har gått i Nerigard Barnehage og har vært kjempefornøyd fra første dag.

- Det største problemet med å ha ung­er i denne barnehagen er hvis jeg leverer sent eller henter tidlig. Ungene trives så godt her at det blir dårlig stemning om de ikke får muligheten til å være her hele dagen.

Synnøve har hatt barn i Nerigard barnehage siden hennes eldste, Charlotte, begynte der i 2011. Siden den gang har hun fått to barn til i barnehagealder, Magnus og Karsten, og hun sier det ikke har vært noen tvil om hvor de skal gå.

- Jeg har vært så utrolig fornøyd siden dag én. Charlotte begynte her da jeg var student, men selv etter jeg begynte å jobbe, når Karsten skulle begynne i barnehage, så var det ingen andre valg for oss. Ungene blir godt ivaretatt! De blir sett og får oppmerksomhet. De blir oppfordret til å boltre seg i det store uteområdet, og de er veldig trygge. Vi hadde faktisk en barnebursdag her for en seksåring i helgen og da snakket vi foreldrene om akkurat dette. Hvor flinke de som jobber her er på å se hvert en­kelt barn og gi dem oppmerksomhet, de bryr seg virkelig om barna. Man blir rett og slett veldig glad i de som jobber her.

I barnehagen er det veklagt tett dialog med både FAU og enkeltforeldre.

 - Som foreldre syns jeg det er viktig å føle at jeg kan snakke med barnehagen. Det er alltids mulig å ta kontakt, og det er gode brukerundersøkelser om følges opp. Dette har bl.a. resultert i at barna får veldig god mat her. Og årsplanene er så gjennomførte! Linda (styrer i Nerigard) setter opp mange morsomme og gode temaer. Mye musikk. Nylig hadde de “Cats” som tema og de ansatte hadde knyttet inn læremålene i musikalen. Katter er forskjellige slik som mennesker er det. Det var en utrolig kreativ måte å lære barna om blandt annet følelsesforvaltning. Slikt blir bare mulig med en veldig engasjert gjeng som bryr seg!

IMG_5169 edt.jpg

Akkurat nå er det vinter og Charlotte, som har startet på skolen, har kommet på besøk til Magnus og Karsten for å ake akebrett i bakken nedenfor barnehagen.

 - Det er virkelig et flott uteområde og det er enda flottere om sommeren! Da har de to uker fast med utebarnehage hvor de er ute hele dagen. De må gå på do på latrine og alt mulig! Barnehagen er omringet av kjempefine skogsområder hvor de går turer om som­meren. De er alltid skitne når de kommer hjem og det er veldig fint!

Charlotte, Magnus og Karsten er utålmodige så mamma må bli med å ake.

Les mer om hvordan du søker barnehageplass her