En fin opplevelse på alle måter – trivselsbarnehagen på Fantoft!

Barnehagen på Fantoft har hatt fornøyde barn og foreldre siden oppstarten i 2017.

Vi har vært så heldige å få audiens hos en av veteranene i barnehagen på Fantoft. Solveig (2 ½) har virkelig funnet trivselsformelen her, og sammen med foreldrene Tone-Linn og Lars Olai Schanche-Mjånes tok hun seg tid til en prat om livet i barnehagen på Fantoft.

Familien Schanche-Mjånes bor i Fridalen, et par bybanestopp unna Fantoft, og har ikke angret et sekund på at Solveig søkte seg inn i barnehagen til Sammen.

- Vi har fra dag én opplevd at miljøet mellom barna og kjemien med de ansatte har vært helt fantastisk. Det var spennende i starten siden barnehagen var helt ny, men personalet har virkelig gjort seg fortjent til skryt for den jobben de har gjort, sier mamma Tone Linn.

Solveig er parets første barn og det er ikke bare lett når man skal overlate det kjæreste man har til noen andre for alle første gang.     

- Dette er første gang vi har hatt barn i barnehage, og alle foreldre kan sikkert kjenne seg igjen i at det er en rar, og litt skummel følelse når man leverer barnet sitt den første dagen. For oss er det fantastisk å vite at Solveig trives så godt her og at vi kan føle oss 100% sikre på at hun er trygg i barnehagen, forteller pappa Lars Olai.

Tone Linn, Lars Olai og Solveig ser frem til flere gode år i barnehagen på Fantoft.

- Vi fikk faktisk et tilbud om en ny barnehage 100 meter fra der vi bor, men det var aldri et alternativ når Solveig har det så fint på Fantoft, i tillegg til den trygghetsfølelsen det gir oss å vite hvor godt hun blir tatt vare på. Fantoft barnehage har gitt oss en fin opplevelse på alle måter og vi kan anbefale den til alle foreldre som er på jakt etter et sted for barnet sitt til å tilbringe dagene.

Les mer om hvordan du søker plass i Fantoft barnehage her