Hytten

Sammenhytten ligger vakkert til ved alpinanlegget på Kvamskogen! Det er en hytte med 9 rom og 35 sengeplasser.
Furedalen Alpin

Hytten har 35 (33 enkeltsenger + 1 dobbeltseng) sengeplasser ligger i umiddelbar nærhet av Furedalen Alpinanlegg på Kvamskogen.

Hytten leies ut både i sin helhet og enkeltvis rom, dette slik at flere kan benytte hytten. Ønsker du å leie hele hytten, booker du alle rommene. Etter du har booket så får du tilsendt en bekreftelse på e-post, den viser du i resepsjonen når du betaler for leie, depositum og henter ut nøkler og informasjon.

NB: Ved leie av enkeltrom og ikke hele hytten, kan det være flere andre der samtidig. 

Ved spørsmål, ta kontat med hytte@sammen.no!

Det står oppført hvor mange som det er plass til på rommene så det er viktig at du trykker på rommene og deretter dato, da vises hva som er ledig og pris.

Du booker via denne linken:https://romis.no/booking/studenthytten 

Regler for bruk 

Sammen-hytten skal IKKE brukes til overdreven festing. Hvis dette blir faktum kan organisasjonen trekkes i depositum og/eller utestenges fra videre bruk en fastsatt periode.  

I ferier og under høytider vil internasjonale studenter og grupper med høy andel av internasjonale studenter prioriteres.  

Studenter vil alltid ha førsteprioritet for å leie hytten.


COVID-19 tiltak 

Hver gruppe  ha en smittevernsansvarlig som har ansvar for at gjeldende smittevernsregler blir overholdt og at gruppen har med seg antibac o.l..  

 

Priser 

Studentorganisasjon/gruppe:

Pris for hele hytten er 150 kr per person pr døgn og 9 000kr for en helg (fredag - søndag).  

Privatperson (ikke studenter):

Pris for hele hytten er 250 kr per person pr døgn eller 15 000kr for en helg (fredag - søndag) 

I tillegg til dette vil det forekomme et depositum på 10 000kr som må forhåndsbetales og kan bli tilbakeholdt ved overtredelse av reglene.

 

Leieavtale og nøkler 

Betaling av depositum (10 000kr) og signering av leieavtale må gjøres på avreisedag i resepsjonen hos Trene Sammen på studentsenteret hverdager mellom kl 07:30 og 14:00. Det er ikke mulig å hente hyttenøkkel før avreisedag.  

NB! Badstu er stengt på grunn av hærverk. 

For spørsmål som ikke finnes svar på informasjonssidene, ta kontakt på hytte@sammen.no.